Valaki segitseg! 172cm és 60kg vagyok már 1 éve. Nemrég kezdtem el kondizni és felszeretnék szedni 15kg. Valaki valami tippet tudna adni hogy 1 hónap alatt elérjem a 75kg ot? Fehérje bármi szóba jöhet. 15/f
csak úgy mondom, hogy 3 hónap alatt jön fel 3 kiló izom és az már egy póló méret
15 kiló az már irtó sok persze zsírban fel lehet szedni
15kg egy hónap alatt... aztaqrva..
és az a gond, a teremben is az ilyen gondolatmódú 14-15 éves páwagyerekekből van egyre több.
Már ne haragudj meg de attol hogy 15 vagyok és szeretnék valamit kezdeni magammal nem kel leszolni.....
1. Rohadtul nem vagyok páwa láttál már ne haragudj meg....
2. Szegény városba lakok nállunk nincs ilyen hogy pláza meg emez amaz egyszerü gyerek vagyok olcso cuccban
3. Nem kellene egyböl elitélni mindenkit meg kérdeztem lehetséges e vagy nem....
4. Tudod én legalább nem olyan vagyok mint mások hogy egész nap a facebook meg az ask.fm elött döglök....
5. És ne hatagudj meg hogy csúnya vagyok és szeretnék kinézni valahogy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!