Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a tökéletes tömegnövelés...

ChrisStone kérdése:

Mi a tökéletes tömegnövelés titka?

Figyelt kérdés
Nem vagyok professzionálisan jártas a témában, szóval ha esetleg kihagyok valamilyen infót, legyetek szívesek és szóljatok! 90 Kg vagyok, 185 cm, viszonylag jó adottságokkal. Megy a hízás és a fogyás is elèg könnyen. Éppen most vettem egy Gold Standard 100% Whey Proteint tehát ezt a terméket természetesen használni szeretném edzés mellett. Amennyi infót netről tudtam olvasni, abból tisztán kirajzolódik hogy a fehérje nem elég. Milyen terméket kellene még vásárolnom ami minőségben a legjobb lehet, valamint hogyan is kellene étkeznem hogy tömegem növelhessem? Nagyon elfoglalt vagyok és alig van időm időként még arra is hogy egyek, szóval gyakran beleesek a gyorskaja (McDonald's stb...) által kínált kényelmességbe. Mivel sok időm nincs, így csak a heti három edzésre lenne időm. Mit gondoltok?

2015. okt. 26. 20:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Te tényleg ráérhetsz, ülni a gép előtt és okoskodni! Gondoltam két részletben irom le hogy meglegyen a két mondat! :)
2015. okt. 27. 20:05
 22/23 anonim ***** válasza:
6-os pedig jol irta, a kerdezonek tulajdonkeppen fingja nincs a dologrol, de mar vett tejsavot (azt is dupla aron) es meg akaro hozza venni szuksegtelen szarokat
2015. okt. 27. 22:43
 23/23 anonim ***** válasza:
2015. okt. 28. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!