Miért nem növök?
3 hónapja járok gyúrni, tömegelek. 1,5 hónapon át nőttem 8kg-t (nem látszik rajtam nagyon) és azóta semmit, pedig ugyanannyit eszem. 57-ről kezdtem, jelenleg 65 vagyok.
Napi fehérjém 2g/testsúly (~130g)
Napi CH: 7-8g/testsúly (~440-480g)
Mikor elkezdtem, igy néztem ki: [link]
2 hónap után miért nem hiztam?
1#-es, ez aztán rohadt értelmes, szakértelem teljes hiányáról árulkodó hozzászólás volt.
Kedves kérdező, nem akarlak elkedvetleníteni, de én 7 hónap alatt híztam 8 kg-t, amit te híztál az nagy része zsír sajnos.2-3 hónap után még semmilyen eredményt ne várj.Te magad látod a tükörben az apró változásokat, de ezt kívűlállók nem látják.Ezért csalóka a dolog, mert sokan azt hiszik hogy ha látnak egy kis fejlődést a tükörben, akkor mindjárt hú de izmosak lettek és ezt más is látja.Csináld tovább kitartóan, én is megrekedtem néha-néha a fejlődésben.De 7-8 g ch az már nagyon sok, rengeteg zsír fog így felrakódni.Írd le hogy mit eszel naponta, meg mennyit edzel, így könnyebb lesz segíteni.
Hát kb ilyen az étrend:
7:30 - zabpehely tejjel vagy tojás kenyérrel
12:00 vagy 13:00 suliba 100g szalámi (24g fehérje) és 100g kenyér vagy 130g puffaszott rizs
14:00 vagy 15:00 edzés
edzés után egyből 2 adag Pro Mass (140g CH, 30g fehérje), aztán eszek csirkemellt vagy egyéb húst rizzsel vagy tésztával és iszok mellé egy tejsavó (25g fehérje)
18:00 kenyér, hús vagy 200g perecféle (160g ch)
20:00 napraforgómag, mogyoró
Valahogy igy van az étrend, de nem mindig egyforma, viszont a napi fehérje és szénhidrát megvan. [link] itt van még egy kép, remélmem jó lesz (igy néztem ki mikor kezdtem).. A bicepszem nőtt azóta, látszik az ér, a combom is szebb. Irjam le az edzéstervet is?
# 1
Gratulálok!
Nem tudom emberke ezeket honnan szedik össze vagy hol hallanak ekkora baromságokat!
Az a 7-8g/ttkg ch RENGETEG.
4 körül jó leszel.
Csak zsírosodtál kb eddig, izom nem hiszem hogy túl sok jött volna. Szénhidrátot glikogénné bontja a szervezet, amit pedig a glikogén raktárakba szállít (izmokban). De amint ezek a raktárak teli lesznek, rövid úton zsírrá alakul az összes szh. Úgyhogy RENGETEG az a ch amit elfogyasztasz. 4 legyen MAX.
Számold ki a kalóriákat is, és állítsd be a kalóriaplusszt telítetlen zsírokkal. (mert az viszont elengedhetetlen tömegeléshez).
Úgy lődd be az étrended hogy havi 1-1,5kg jöjjön rád. Mert 1kg izomnál többet sose fogsz egy hónap alatt felszedni.
Edzésedről nem tudok semmit, de feltételezem hogy jó.
Esetleg merem ajánlani a powerbuilder oldalát (google). Olvasd el az e-bookjukat, sztem kezdőknek jobb az a fajta edzésterv, és mobilizációs gyakorlatok!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!