ChrisStone kérdése:
Mi a tökéletes tömegnövelés titka?
Figyelt kérdés
Nem vagyok professzionálisan jártas a témában, szóval ha esetleg kihagyok valamilyen infót, legyetek szívesek és szóljatok! 90 Kg vagyok, 185 cm, viszonylag jó adottságokkal. Megy a hízás és a fogyás is elèg könnyen. Éppen most vettem egy Gold Standard 100% Whey Proteint tehát ezt a terméket természetesen használni szeretném edzés mellett. Amennyi infót netről tudtam olvasni, abból tisztán kirajzolódik hogy a fehérje nem elég. Milyen terméket kellene még vásárolnom ami minőségben a legjobb lehet, valamint hogyan is kellene étkeznem hogy tömegem növelhessem? Nagyon elfoglalt vagyok és alig van időm időként még arra is hogy egyek, szóval gyakran beleesek a gyorskaja (McDonald's stb...) által kínált kényelmességbe. Mivel sok időm nincs, így csak a heti három edzésre lenne időm. Mit gondoltok?2015. okt. 26. 20:22
12/23 anonim válasza:
Nem kell enni, elég ha tudsz fotoszintetizálni. Nem vicc. Menj ki napra és nagyon-nagyon koncentrálj, mintha be akarnál szarni. Szerintem működik. Fontos, hogy edzés után legyél eleget a napon, amíg be nem záródik a mágikus anabolikus kapu. Ha be van borulva, akkor pedig simogass egy napelemet.
13/23 A kérdező kommentje:
Huuu... :) Nem akartam ennyire erős érzelmeket kivàltani így estére, sorry! :) Jól van, akkor nekiállok olvasni, egy picivel okosabb lettem meg ti is kitombolhattátok magatokat, jól van ez így! Jó éjt gyerekek! ;)
2015. okt. 27. 01:44
14/23 anonim válasza:
Hát a gyorskajat mindenkepp leszoritanam, a heti 3 edzes amugy a leghatekonyabb. Szamold mennyi kaloriat viszel be es a feherje is legyen meg.
15/23 anonim válasza:
De lököttek vagytok :D
Kérdező, erre nem lehet itt pár mondatban válaszolni. Ahogy páran írták: Olvass szakirodalmat, a sportal foglalkozó honlapokat, nézz videókat amikből tanulni lehet. Időigényes az elején, de megtérül. :)
Sok sikert!
16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és legfőképpen az intelligens hozzáállást a témához! :) Szép napot!
2015. okt. 27. 17:07
17/23 anonim válasza:
Imádom az ilyen embereket, akik hulla 0ák emberileg, úgy is viselkednek, aztán amikor szembesítve vannak azzal, hogy milyen, már táncol vissza a mesterkélt udvariasság, és "intelligencia" mögé sértődötten.
Nem követelőzni kellett volna hogy mi oldjuk meg a korlátoltságod, és lustaságod. Ezt nagyon hamar vetkőzd le magadról, mert sok problémát fog okozni az életben.
18/23 A kérdező kommentje:
0 emberileg? Jó Isten, miről beszélsz ember? Honnan lehetne neked akármilyen fogalmad is hogy én milyen ember vagyok, nem beszélve arról hogy milyen jogon ítélkezel más emberek felett? Én nem akarok vèleményt alkotni rólad mert nem ismerlek meg nem is érdekelsz, viszont őszintén megmondva, én eléggé élvezem az ilyen szituációkat, szóval folytathatjuk, én benne vagyok!;) Ha az intelligenciánál és az ésszerűségnél a rosszindulatuságot és az alpáriságot sokkal fontosabb erénynek látod, akkor hidd el szép testvérem hogy veled van az igazi gond! ;) Eléggé sikeres vagyok az életemben, a fent leírtak igazolják is ezt, mivel sok időm nincsen, de ha te arra pazarlod az energiádat hogy másokat próbálj megsérteni az interneten, akkor neked időd mint a tenger! Mint mondtam én elszórakozok, te meg kidühöngheted magad szóval hajrá hajrá! Várom az érveket! :)
2015. okt. 27. 19:44
19/23 anonim válasza:
Bocsi, de ezt nincs kedvem elolvasni. Nem foglalnád össze 2 mondatban?
btw: látom tényleg érzékeny pontra tapinthattam
20/23 A kérdező kommentje:
Hogy lehetsz ilyen lusta? :) Ha nem érdekel, miért válaszolsz, ha meg érdekel akkor meg miért nem olvasod el és reagálsz?
2015. okt. 27. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!