Tenyleg en vagyok a rossz?
Van egy falusi teremben par kezdo hobbi "testepito".
Minden gyakorlatot rosszul,szabalytalanul csinalnak.
Szolok neki,hogy az nem jo,amit csinal.
Erre en vagyok a rossz..
Veletek is tortent mar ilyen?
Szerintetek erdemes segiteni masoknak,vagy jobb vegignezni ahogy leszabja a bicepszet,kitori a vallat?
Miert ennyire p@rasztok?
Ne vesszetek össze,nem a doppingon van a hangsúly.
Kedves Musclemore..Mond valamit,DE..En azt írtam,hogy "KEZDO HOBBI 'TESTEPITO'" rangatja a sulyt,es nem egy profi,akinek ugyebár megvan a megfelelő agy-izom kapcsolata...
"En azt írtam,hogy "KEZDO HOBBI 'TESTEPITO'" "
"jó hát nyilván látatlanba ezt igy nehéz megmondani."
te olvasni szoktál amúgy?
"megint megkérdezem. hogy jön ez a téma ide? "
mit tolsz te ember? Úgy hogy te hoztad szóba. Lásd:
"nem fog se leedzeni helyettetek, se azt a hatalmas mennyiséget nem fogja megenni helyettetek, se az inzulin, se a hgh, se a tesztó stbstb. "
Továbbá úgy hogy erről(is) szólt az amit írtam az első oldalon. Vagy már elfogyott az érv, és kibúvót keresel? Az se gond csak nevezd nevén a dolgokat.
Mind1, egy normális válasz nem született még azóta... nem tudom miért vártam többet
a hobbi testépitő kb annyira tág hogy 40 kilós pistike heti 2x lemegy 1 óra mell bicepszre, vagy valaki grammra számolt kaja mellett 20 éve eddz keményen. mind a kettő mondható hobbi testépitőnek.
" inzulin, se a hgh, se a tesztó stbstb " szerinted tápkieg? gratulálok
Erre már nem tudok, és nem is akarok reagálni. Szellemi párbajt fegyvertelennel...
Valaki más esetleg megvitatni a témát?
#24/25 ..konyorgom.....ott van,hogy KEZDO
Huu..
Szegény olvas valamit és átértelmezi valahogy a saját kis ostoba agya torz világképe szerint.
Írd le neki hogy 1+1=2 lehet azt látja hogy bicepsz+1=csöcsök. vagy nemtom
Akkor is neked legyen igazad mi?
Hol kezdo az,aki szerinted 4eve edz,es grammra pontosan szamolja a kajajat?:D
Nem könnyű kérdés eldönteni,hogy ilyenkor jót teszel-e,vagy nem.Nem egyszer láttam már oktató videót,ahol egyes gyakorlatokat rosszul mutattak be,közben,meg röhögve fikázták a szabálytalanul végrehajtókat.Tehát nem szentírás,hogy mindent jól tudsz,de valószínűleg nem ez a probléma áll fent.
Én,az élet egyéb területein is azt tapasztaltam,hogy a legtöbb embernek nem érdemes beleavatkozni a dolgaiba(ha téged nem érint közvetlen)mert a végén te leszel az okoskodó,meg rosszakaró a szemükben.
Egy portaszolgálatnál dolgoztam egyszer,és ugye folyamatosan jöttek-mentek az emberek.Mikor egyszer bejött valaki,és csak kóvájgott,kollégám mondta,hogy segítsek neki.Tanulva az előző tapasztalatokból,mondtam,hogy nem fogok,mert van szeme,látja,hogy itt vagyok,és tud kérdezni,ha nem tud valamit.Értelmet nem tudok neki adni,ha erre magától nem jön rá...Vagy pl.mikor mentek ki az épületből,kollégám mindig előre köszönt,hogy "viszont látásra!" Én csak akkor,ha az illető is elköszönt.Egyébként egyáltalán nem biztos,hogy akarja fogadni a köszönésemet.
Na,valahogy így vagyok ezzel az egésszel.
Abban a szituációban,amiben te vagy,ha már segíteni szeretnél,akkor mindig kérdezd meg,hogy segíthetsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!