Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ez a bot tényleg annyira rossz?

Ez a bot tényleg annyira rossz?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a botot szeretném megvenni mert kezdő vagyok és nem szeretnék drága botot, de sok helyen olvastam hogy nagyon gagyi minőségű! Ez valóban így van?

2013. júl. 8. 07:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kezdő vagy, akkor megteszi, de inkább egy Raptor feeder. Az is Nevis, nem a legmagasabb minőség, DE nagyon erős bot, megtanulsz vele jüól dobni, az tutira nem fog eltörni. Használhatod tavon, folyón, erős gerinces bot, persze nem a leglágyabb, ez tény. Kezdésnek megteszi az Axum, de hamar cserélni fogod, akkor már egy Winner feeder is jó, kipróbálni, milyen feederezni.
2013. júl. 8. 10:47
 2/2 gomzoli ***** válasza:

Az ára magáért beszél.

Nagyon hevesen szoktam ellenezni mások szándékát, hogy olcsó, legalja kategóriás terméket vegyenek, de igazából a pénztárca határozza meg, hogy hol vannak a vágyaink és a lehetőségeink közötti határok.

Ha telne különben jobbra is, inkább azt vedd meg elsőre.

Ha nem megy, akkor ezt kell szeretni.

Ha belegondolok, 25 éve milyen botokkal és orsókkal voltunk boldogok, akkor azokhoz képest még ez is jónak számít.

2013. júl. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!