StephenSmall kérdése:
Mi a hibája az Enjoi lapnak? . Miért nem éri meg megvenni? . Nagyon sok videó van a YouTube-on, hate enjoi deck, and bearings, és Why never by enjoi deck. A a csapágy tényleg rossz tapasztalatból tudom, de a lapnak mi a baja?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 22:27
2/12 A kérdező kommentje:
én egy abec7 es enjoi csapágyat vettem 2 hónaőja használom és tönkre ment szét rozsdált az egész belseje:SS
2013. máj. 5. 09:15
3/12 anonim válasza:
Mert vízbe mentél vele, minden szétrohad ha víz éri.
Csapágyból csak bones reds-et érdemes venni, enjoi lapok meg nagyon jók, azokat a videókat retardált 8 évesek csinálják.
4/12 A kérdező kommentje:
A csapágymat nem érte víz:SS
2013. máj. 5. 14:01
5/12 A kérdező kommentje:
Te deszkázol, hogy ennyire tudod?
2013. máj. 5. 14:06
6/12 anonim válasza:
Igen nem érte, akkor spontán szétrohad...
Hagyjuk már ezt, ne nézz hülyének.
A lappal nem tudom mi a bajod.
7/12 A kérdező kommentje:
Az, hogy mindeki azt mondja, hogy szar és tudni akartam, hogy miért mondják azt , hogy szar ennyi
2013. máj. 6. 05:57
8/12 A kérdező kommentje:
És nem tom kinéz téged hülyének:S
2013. máj. 6. 06:16
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Olyan videókat nézek, ahol 16, 17 évesek mondják, és akik már 360flipet adnak és ők értenek hozzá. És egyik haveromnak a barátja, vett egyet, és két nap mulva eltört egy laza hellfliptől:S
2013. máj. 6. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!