Tenyleg en vagyok a rossz?
Van egy falusi teremben par kezdo hobbi "testepito".
Minden gyakorlatot rosszul,szabalytalanul csinalnak.
Szolok neki,hogy az nem jo,amit csinal.
Erre en vagyok a rossz..
Veletek is tortent mar ilyen?
Szerintetek erdemes segiteni masoknak,vagy jobb vegignezni ahogy leszabja a bicepszet,kitori a vallat?
Miert ennyire p@rasztok?
# 5/12 : Idézem,a kérdésemből:"par KEZDO hobbi "testepito""
Egyébként szerintem is lehet úgy használni csalást,hogy az segítségünkre legyen,ahogy a # 7/12 is írja.(Aki ugyebár az # 5/12 es,akinek mondanám,hogy a bicepsz itt úgy nézett ki,hogy a bicepsz edzése közben a bicepsz dolgozott a lehető legkevesebbet.
Persze hogy lehet csalni. Vannak olyan dolgok, hogy erőltetett ismétlés, meg negatív szakaszra koncentrálás (nem fogom leírni mi micsoda, alapműveltség testépítésnél). Amiről az 5ös beszél az nem ez.
Én K.Béla edzéseit bírtam amikor még ők maguk is röhögtek ezen: "volt benne hát is"
Mondták ezt döntött törzsű evezésnél, full rúdnál, amikor csak a lendítgetéssel, és rugózással mozgatta 5-10 centiket a rudat a combjára fektetve.
Ezt csinálná egy kezdő, közröhely tárgya lenne, és még lehet ki is vágnák a teremből, hogy ne itt haljon/sérüljön meg.
Azt hiszed azzal h nem szúrsz többet tettél mint bármelyik profi? Hát gratulálok...tipikusan aki szúr instant bajnok.
Mond valamit az 5#
Nagyon korlátoltan néztek rá..és csak be akartok szólni.
Musclemore:
(másrészt vicces hogy ennyit tudtál kiragadni, és reagálni)
66:
Tudod miért baj hogy "nem tiszták" (értsd havi szinten patika megy beléjük)?
Azért mert ezt nem vállalja senki se nyíltan. Hamis képet mutatnak, szinte teljesen hasztalan termékeket reklámoznak, azzal az üzenettel hogy annak használata tette őket naggyá. De aki ennek a problematikáját nem érti, azzal kb felesleges szóba is álljak, mert az nyilvánvalóan vak, elfogult.
Mindössze iparág épül erre, de biztos nem működik a félretájékoztatás.
Btw csak testépítő körökben tudott, és ott is elbagatelizálva ezen szerek eredményességét.
Biztos teljesen elhanyagolható tény hogy olyan szerek tették őket naggyá amiktől jobban fejlődsz akkor is ha nem edzel, mint egy naturál.
Mit gondolsz miért veszíti el mindenki a presztízsét, és szerződését a tápkieg cégekkel ha bevallja hogy szteroidokon él kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!