Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tenyleg en vagyok a rossz?

Tenyleg en vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Van egy falusi teremben par kezdo hobbi "testepito".

Minden gyakorlatot rosszul,szabalytalanul csinalnak.

Szolok neki,hogy az nem jo,amit csinal.

Erre en vagyok a rossz..

Veletek is tortent mar ilyen?

Szerintetek erdemes segiteni masoknak,vagy jobb vegignezni ahogy leszabja a bicepszet,kitori a vallat?

Miert ennyire p@rasztok?

2015. okt. 16. 08:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Ha biztos vagy az igazadban, akkor 1-1* szólhatsz nyugodtan, ha meg nem hallgatnak rád, az az ő dolguk, legfeljebb megtapasztalhatod, milyen jó érzés kimondani a földön fekvő jajjgató hülyegyereknek:

Naugye!

2015. okt. 16. 08:44
 2/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz, de nincs értelme önként segíteni. Aki hülye, az hülye is marad. Én is próbáltam néha segíteni olyannak aki teljesen szarul csinálta a dolgokat, aztán volt amelyik folytatta ugyanúgy, volt amelyik engem nézett hülyének. Úgyhogy már inkább csak annak segítek, aki megkér, hogy segítsek. Aki meg tönkre akarja tenni magát, az felőlem nyugodtan tegye.
2015. okt. 16. 09:00
 3/30 anonim ***** válasza:
Én is egyszer szóltam egy kamaszgyereknek, hogy ne akkora súllyal csinálja már a military press-t, amivel annyira kell erőlködnie, hogy kitolja a csípőjét oldalra, de ki lettem röhögve, mert kis súllyal nem fejlődik az izom... Hozzáteszem annyira kezdő volt, hogy felhúzást 30kg-al bírta a 8 ismétlést, persze, hogy a gerinc körüli izmok feladták... Olyat roppant a gerince, öröm volt a közelében lenni, még hetekkel később is kirázott a hideg mikor eszembe jutott... Nem vagyok orvos, így utólag faluban amiket hallottam, hogy összecsúszott a gerince vagy mi a fene, azóta sem tud rendesen járni, rokkant nyugdíjas... Egyébként több fórumon is bizonygatja mindig a mai napig, hogy a súlyzós edzés egészségtelen és mindenki csak tönkreteszi magát vele, még így évek után sem ismerné be, hogy ő a barom...
2015. okt. 16. 09:29
 4/30 anonim ***** válasza:

Ez az a téma amit mindenki jobban tud.

Mindenki tökéletesen végzi a gyakorlatot, és a másik nem.

Engedd el. Én max haveroknál igazítok néha, de csak amiről TUDOM hogy hibás.

Btw én egy év után tanultam meg guggolni. Hozzá tartozik az is, hogy akkor kezdtem el szabad súllyal tolni, és nem smith gépen.

2015. okt. 16. 10:37
 5/30 anonim ***** válasza:
7%
nézz meg egy videót AKÁRMELYIK testépitőről. egyik sem dolgozik szabályosan. és tudod mért? azért mert nem fél éve csinálják, és már van annyira fejlett az agy-izom kapcsolatuk, hogy ha pl bicepszezésnél egy kicsit bele hintáznak a hátukkal, akkor is érzik, hogy mi az a csalás ami még nem hogy negativ, hanem pozitiv lehet. telejsen szabályosan csak a kezdőknek van értelme, ha már elérsz egy szintet, és minél nagyobb súlyokat akarsz emelni, a TUDATOS csalás nagy segitség lehet. nézz meg akárkit T-padozni, a nagyok közül. kb rángatják a súlyt, de nem mert nem tudják hogy kell, hanem direkt.
2015. okt. 16. 11:05
 6/30 anonim ***** válasza:
65%
#5: Ez baromság. Ha nem szabályos nem érzed az izmot. A profiknak meg lényegtelen, mert bennük van egy patika, tehát így is-úgyis fejlődni fog, hiába nem bírja felhúzni magát állig a rúdhoz és csak rángatózik, mint egy agyaroggyant. Láttam már olyan evezést, hogy inkább a rudat erőszakolta meg a srác, végig limbózott a seggével meg alsó háttal meg karból tépkedte és közben folyamatosan herén vágta magát. De izmos volt...
2015. okt. 16. 12:25
 7/30 anonim ***** válasza:
89%
Oké akkor olvassad el megint. A csalás nem azt jelenti hogy full máshogy dolgozol, hanem minimálisan a kereteken belul besegitesz egy nagyon kicsit lendülettel vagy mas izommal
2015. okt. 16. 13:02
 8/30 anonim ***** válasza:
Ja, csak amikor az utolsó széria úgy megy például kétkezes bicónál, hogy akkorákat ránt derékból, hogy égig repül a rúd, akkor le kéne venni a súlyból meg az egóból. Picit lehet csalni, van amikor értelme is van, de ha mindig csalsz, akkor annak semmi értelme.
2015. okt. 16. 13:10
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
A profi meg szimplán szarik rá, mert úgyis jön az izom, mert szét van baxva szteróval még a segglyuka is.
2015. okt. 16. 13:12
 10/30 anonim ***** válasza:
97%

5 ös te tényleg el vagy tévedve.

Elméleted szerint a rángatással is lehet fejlődni elvégre nézz rá a profikra ők is csinálják. Lehet itt magyarázni hogy agy izom kapcsolat meg minden fiszem fszom, de ez broscience, és bullshit.

Bennük egy patika van, nekik mindegy hogy mit tolnak. Rájuk más szabályok vonatkoznak. Egyébként ugyan az a helyzet náluk is mint a kezdőknél: túl nagy súllyal dolgozik: rángat, szabálytalan stb.

Csak egy kezdőt le lehet szólni, kinevetni a viszonylag kis súlyok miatt. Ő viszont rángatózhat 160 al evezésnél, mert az BEASTMODE.

Ez a legnagyobb baj a testépítéssel: ellentmond önmagának! Hirdetik a naturál vonal fontosságát olyanok, akik több ideig voltak cuccon mint anélkül EGÉSZ ÉLETÜKET NÉZVE. A gyakorlatok szabályosságának fontosságáról beszélnek olyanok, akik évek óta egy szabályos ismétlést nem csináltak.

A táplálkozás pontosságáról és fontosságáról beszélnek olyanok akiknek a formáját 90%ban nem az étrendjük, hanem a bennük lévő drogok határozzák meg.

És még tudnám folytatni a sort... bemelegítés fontos! = pár karkörzés, nyújtás a legfontosabb!! = meghúzogatom oldalra 2x a karom

Ami viszont a legszánalmasabb, és legszomorúbb az egészben, hogy vannak bunny féle nyomorult életű szrcsimbókok akik mindezt le is nyomják a torkodon. Merd egyszer megkérdőjelezni a profik álszentségét, és máris jön a 80< IQ-s oltás hogy te mit tettél le az asztalra? HÁT TŰT AZT FIX HOGY NEM. És ezzel többet tettem le az asztalra mint bármelyik profi.

Mondja ezt olyan ember aki szrrá fikázza kai greent és azt amit képvisel az olympia előtt, utána meg amikor összehozzák a látogatását hát fényesre nyalja nemhogy a seggét, de a kobakját is. Még a erősen fikázó cikkjét is átszerkesztette, csak mert fogási pont volt rajta.

Huh kicsit belelovalltam magam, de ezek a dolgok akár tetszik akár nem, így vannak. Lehet kicsit finomabb hangvétellel több egyetértést váltana ki, így meg én leszek maga a gonosz, de nagyon nem tud érdekelni olyan véleménye aki nem fog még csak egy választ se írni erre, csak ráhasal a mínusz gombra.

2015. okt. 16. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!