Tenyleg en vagyok a rossz?
Van egy falusi teremben par kezdo hobbi "testepito".
Minden gyakorlatot rosszul,szabalytalanul csinalnak.
Szolok neki,hogy az nem jo,amit csinal.
Erre en vagyok a rossz..
Veletek is tortent mar ilyen?
Szerintetek erdemes segiteni masoknak,vagy jobb vegignezni ahogy leszabja a bicepszet,kitori a vallat?
Miert ennyire p@rasztok?
Ha biztos vagy az igazadban, akkor 1-1* szólhatsz nyugodtan, ha meg nem hallgatnak rád, az az ő dolguk, legfeljebb megtapasztalhatod, milyen jó érzés kimondani a földön fekvő jajjgató hülyegyereknek:
Naugye!
Ez az a téma amit mindenki jobban tud.
Mindenki tökéletesen végzi a gyakorlatot, és a másik nem.
Engedd el. Én max haveroknál igazítok néha, de csak amiről TUDOM hogy hibás.
Btw én egy év után tanultam meg guggolni. Hozzá tartozik az is, hogy akkor kezdtem el szabad súllyal tolni, és nem smith gépen.
5 ös te tényleg el vagy tévedve.
Elméleted szerint a rángatással is lehet fejlődni elvégre nézz rá a profikra ők is csinálják. Lehet itt magyarázni hogy agy izom kapcsolat meg minden fiszem fszom, de ez broscience, és bullshit.
Bennük egy patika van, nekik mindegy hogy mit tolnak. Rájuk más szabályok vonatkoznak. Egyébként ugyan az a helyzet náluk is mint a kezdőknél: túl nagy súllyal dolgozik: rángat, szabálytalan stb.
Csak egy kezdőt le lehet szólni, kinevetni a viszonylag kis súlyok miatt. Ő viszont rángatózhat 160 al evezésnél, mert az BEASTMODE.
Ez a legnagyobb baj a testépítéssel: ellentmond önmagának! Hirdetik a naturál vonal fontosságát olyanok, akik több ideig voltak cuccon mint anélkül EGÉSZ ÉLETÜKET NÉZVE. A gyakorlatok szabályosságának fontosságáról beszélnek olyanok, akik évek óta egy szabályos ismétlést nem csináltak.
A táplálkozás pontosságáról és fontosságáról beszélnek olyanok akiknek a formáját 90%ban nem az étrendjük, hanem a bennük lévő drogok határozzák meg.
És még tudnám folytatni a sort... bemelegítés fontos! = pár karkörzés, nyújtás a legfontosabb!! = meghúzogatom oldalra 2x a karom
Ami viszont a legszánalmasabb, és legszomorúbb az egészben, hogy vannak bunny féle nyomorult életű szrcsimbókok akik mindezt le is nyomják a torkodon. Merd egyszer megkérdőjelezni a profik álszentségét, és máris jön a 80< IQ-s oltás hogy te mit tettél le az asztalra? HÁT TŰT AZT FIX HOGY NEM. És ezzel többet tettem le az asztalra mint bármelyik profi.
Mondja ezt olyan ember aki szrrá fikázza kai greent és azt amit képvisel az olympia előtt, utána meg amikor összehozzák a látogatását hát fényesre nyalja nemhogy a seggét, de a kobakját is. Még a erősen fikázó cikkjét is átszerkesztette, csak mert fogási pont volt rajta.
Huh kicsit belelovalltam magam, de ezek a dolgok akár tetszik akár nem, így vannak. Lehet kicsit finomabb hangvétellel több egyetértést váltana ki, így meg én leszek maga a gonosz, de nagyon nem tud érdekelni olyan véleménye aki nem fog még csak egy választ se írni erre, csak ráhasal a mínusz gombra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!