Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jo hat edzés terv?

Ez jo hat edzés terv?

Figyelt kérdés
Felhuzas,huzodzkodas,evezés also fogással,szuk lehúzás,szuk evezés,merevkaros lehúzás. Vagy felhuzas helyett hiperhajlitas.
2015. okt. 15. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek csak gyakorlatok, nem edzésterv.
2015. okt. 15. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Jogos, Bocsi. Felhuzas 4x 6-8 utolso sorozat vetkozo,huzodzkodas4-5x bukasig min.10 vetkozo,evezés also fogással 4x10,szuk lehúzás 4x 8-10,szuk evezés 4x 10,merevkaros lehúzás 3x 12. Vagy felhuzas helyett hiperhajlitas.
2015. okt. 15. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi az edzésmúltad, de ez renegeteg, és összevisszaság.

Felhúzás mehet 4x8, viszont nem kell szerintem semmi intenzitás fokozás, hogy piramis, vagy vetkőzés. Csak építsd fel a gyakorlatot pár lépcsőből, hogy elkerüld a sérülést.

felhúzás 4x8

evezés 4x8-12

húzódzkodás / mellre húzás csigás gépen 4x8-12

ebből meg lehet úgy dolgozni a hátad hogy kidőlj. Ha mégse akkor jöhet valami intenzitásfokozás, esetleg még 1 gyakorlat 3-4 sorozattal, pl döntött törzsű evezés. Hiperhajlítást én nem javallom felhúzás mellé

2015. okt. 15. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!