Hogy lehet valakinek ilyen feneke és lába? Ez csak edzés vagy genetika is?
A képen lévő lánynak szép vékony lába van, a feneke mégis izmos és szép kerek. Ezt milyen mozgással lehetne elérni? Elérhető egyáltalán mindenkinek, vagy a genetika is számít?
"Ez szimplán optikai csalódás, esetleg fotoshop. "
értem
Ne írjatok már olyan baromságot, hogy a magas- vékony lányoknak lapos a feneke!
Magas-vékony vagyok és mindig is szép kerek fenekem volt.
Elsőnek is szerintem a feneke kicsit aránytalanul nagy.
Nekem a vékony lányok nagyon bejönnek, ezt így az elején szeretném leszögezni :)
De egyébként szerintem szép. De ettől a képtől kicsit elvonatkoztatva írnék, mivel lehet kissé bele van nyúlva. Sőt több, mint biztos.
Kell hozzá azért genetika is, nem mindenkinek elérhető pont az ugyan ilyen alak. A feneket pedig lehet formásítani mozgással. (de csak reálisan, ha pedig máshogy kell arra ott vannak a képszerkesztők :D )
"Ez megint ilyen tipikus női baromság, hogy azt hiszitek a piszkafa láb szép." Erre a mondatra kitérnék. Nem, nem tipikus nő baromság, mert neked nem tetszik, attól függetlenül nem biztos, hogy csúnya. A szépség eléggé relatív fogalom.
Nekem bejön a vékony, "piszkafa" láb. Ehhez pedig szerintem alapból jobban hozzáillik egy kisebb fenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!