Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet valakinek ilyen...

Hogy lehet valakinek ilyen feneke és lába? Ez csak edzés vagy genetika is?

Figyelt kérdés

A képen lévő lánynak szép vékony lába van, a feneke mégis izmos és szép kerek. Ezt milyen mozgással lehetne elérni? Elérhető egyáltalán mindenkinek, vagy a genetika is számít?

[link]

2015. okt. 15. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ez szimplán optikai csalódás, esetleg fotoshop. "

értem

2015. okt. 15. 17:47
 12/14 *Glissade* ***** válasza:

Ne írjatok már olyan baromságot, hogy a magas- vékony lányoknak lapos a feneke!

Magas-vékony vagyok és mindig is szép kerek fenekem volt.

2015. okt. 15. 23:12
 13/14 *Glissade* ***** válasza:
Azért anorexiás sem vagyok 73-75kg-mal, viszont hájas sem vagyok.
2015. okt. 15. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Elsőnek is szerintem a feneke kicsit aránytalanul nagy.

Nekem a vékony lányok nagyon bejönnek, ezt így az elején szeretném leszögezni :)

De egyébként szerintem szép. De ettől a képtől kicsit elvonatkoztatva írnék, mivel lehet kissé bele van nyúlva. Sőt több, mint biztos.

Kell hozzá azért genetika is, nem mindenkinek elérhető pont az ugyan ilyen alak. A feneket pedig lehet formásítani mozgással. (de csak reálisan, ha pedig máshogy kell arra ott vannak a képszerkesztők :D )

"Ez megint ilyen tipikus női baromság, hogy azt hiszitek a piszkafa láb szép." Erre a mondatra kitérnék. Nem, nem tipikus nő baromság, mert neked nem tetszik, attól függetlenül nem biztos, hogy csúnya. A szépség eléggé relatív fogalom.

Nekem bejön a vékony, "piszkafa" láb. Ehhez pedig szerintem alapból jobban hozzáillik egy kisebb fenék.

2015. okt. 16. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!