Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet valakinek ilyen...

Hogy lehet valakinek ilyen feneke és lába? Ez csak edzés vagy genetika is?

Figyelt kérdés

A képen lévő lánynak szép vékony lába van, a feneke mégis izmos és szép kerek. Ezt milyen mozgással lehetne elérni? Elérhető egyáltalán mindenkinek, vagy a genetika is számít?

[link]

2015. okt. 15. 14:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

el lehet érni ha nem is pont ilyet

de szerintem vékony nagyon a lába viszont a sege jó

2015. okt. 15. 15:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Ennek a lánynak nagyon csúnya a lába szerintem. Sokkal jobb nők vannak akár az utcán is. De egyébként valóban tök aránytalan a pipaszár lábaihoz ez a viszonylag nagyobb fenék, akár implantátum is lehet, ha nem az, akkor genetika és szerencséje van, vagy photoshop. Az ilyen magas, gebe lányoknak általában tök lapos a seggük. Kivéve persze a fehérnemű modelleket.
2015. okt. 15. 15:03
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez genetika vagy photoshop. Izomtalan vékony lábai vannak félelmetesen rosszul néz ki. Ahhoz hogy egy vékony csajnak jó feneke legyen rengeteget kell guggolni és lábra edzeni ez viszont meglátszik a lábon rendesen. Illetve javítok ez kajakra photoshop a 3. képen a bal és jobb könyökét figyeld meg. Össze van húzva a kép áhh szabálytalan az egész. Kamu kép.

OFF

PhotoDirector Ultra képszerkesztőm van, ezzel lazán csinálok sokkal különb manipulációt. Egyébként még annyi hogy ilyen manipulált képekkel szédítik a fiatal csajokat aminek képtelenség megfelelni. Ez egy üzlet.

2015. okt. 15. 15:37
 4/14 A kérdező kommentje:
A 3. képen tényleg látszik a könyökénél a photoshop. Ezt én is észre vehettem volna. :D Köszi szépen a kommenteket. :)
2015. okt. 15. 15:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez megint ilyen tipikus női baromság, hogy azt hiszitek a piszkafa láb szép.
2015. okt. 15. 16:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez szimplán optikai csalódás, esetleg fotoshop.

Az a nadrág/bugyi teszi az egészet. Vegyél egy átlagos feneket, tegyél rá egy tangát, pucsíccs, és van egy szexinek kinéző feneked.

Ennyi a képlet. Az a ruhadarab kiemeli az alsó részt, ami mindenképp kerek mindenkinek. Ettől optikailag szebbnek tűnik. Ez a csaj nem fitnessz, ez #koplalás #anorexia

Meg lehet nézni a könyökét, az sztem nem fotoshop, egyszerűen ennyire kórosan sovány (könyörgök a medence csontja épp hogy nem szúrja át a bőrét). Épp szerencséje van hogy fenékről annyira nem tűnt el a husi (bár valószínű hogy éhezik, és fenékre edz, és ezért).

Szal lényeg a lényeg hogy ez semmiképp nem követendő példa, egy ilyet ha egy férfi meglát pucéron kb elmenekül. Ruha sokat dob egy nőn, meg a jól beállított kép.

2015. okt. 15. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:

6. kérlek ne haragudj rám hogy ezt írom, de neked nincs szemed a képekhez. Annak a csajnak a képen a feneke megvan nagyobbítva. Ezt 3 kattintással eltudod érni egy jó képszerkesztővel. Ennek a csajnak nem a bugyitól van ilyen feneke azt is elárulom.

:) a könyöke egyértelműen manipulált ez nem 100 hanem 110%, amatőr csinálta de rosszul. A célja az lett volna hogy vékonyabb legyen a csaj dereka csak sajnos a mellette lévő pixeleket is behúzta ezért csúnya a könyöke.

Ettől elkapott a röhögés hogy mennyire nem vágod a képletet.

"Épp szerencséje van hogy fenékről annyira nem tűnt el a husi (bár valószínű hogy éhezik, és fenékre edz, és ezért)."

Persze hogy nem tűnt el a husi mert manipulált a kép :) A másik :) ha valaki éhezik az hiába edz fenékre nem fogja megtartani ez megint 100%. Izomból és zsírból is fog veszteni aminek a következménye a kisebb fenék.

Itt egy kép ezt kb 5 perc alatt hoztam össze még régebben kíváncsiságból. Nagyobb lett a feneke a vádlija a karja a combja kisebb a dereka. Ez is amatőr mert ha jobban megnézed a képet nagyon kiütnek a hibák. Fal, járólap, íróasztal résznél eltolódtak a pixelek. Szóval azért mondom hogy a kérdező által belinkelt kép egy hatalmas kamú amit nem lehet nem észrevenni.

[link]

2015. okt. 15. 17:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért az alapképpen is jó a csaj sege
2015. okt. 15. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:
én meg megba.znám a g.ecibe
2015. okt. 15. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
gyurós1996 maximálisan igazad van. Csak egy egyszerű szemléltetés volt. Gondolom nem mondok újat azzal hogy szinte mindent manipulálnak a táplálékkiegészítő dobozán szereplő testépítőt vagy a magazinok címlapján szereplő modellt. Profi fotósok, milliós gépekkel, belőtt fényviszonyokkal, sminkesekkel és Photoshopos zsenikkel készülnek a képek.
2015. okt. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!