Mennyiből jön ki egy testépítés étkezés egy hónapra?
A vitaminokról és egyebekről már gondoskodtam.
A csirkemell, zöldség és rizs meg ami még kell ezek érdekelnének. Miket vegyek és mennyibe kerülnek?
Csak a vitaminok és az étrend kiegészítők vannak meg.
Én nekem olyan 70kg az ideális, tehát ennyire tervezek, 175cm vagyok.
Tehát akkor olyan 140g fehérje kell.
Rizsből is mondjuk ugyanennyi 140g.
Mivel itt 2g/testsúly-kg van.
Zöldségből nem tudom mennyi kell és hogy mi meg mennyibe kerül.
Tehát a rizs nem kerülne röbbe 5000ft-nál.
A csirkemell olyan 25000ft lenne.
Azt is hallom, hogy kell búza korpa vagy mi. :S
Mert sok benne a rost.
Egyszerű matek: nap 150g fehérje, 300g szénhidrát, amit felviszel szépen 500-ig. Könnyű vagy, mehet befele a szénhidrát, tuti nem vagy könnyen hízó.
A shop builderen megtalálod hogy milyen étel mennyi tápanyagot tartalmaz. Rakd össze magadnak.
Háát mivel a pénz kell egy PC-re (informatikusnak készülök) és érettségire is így kicsit spórolnék. Nem akarok nagyon-nagy izmokat. Hozok egy képet, kb ez lenne az ideál.
Főleg Fegyencedzést tolnék, kiegészítve súlyemeléssel.
Azt mondták küzdősporthoz ez ideális.
Utolsó!
Azt hittem kevés a rizs, de ha hozzávesszük a zöldséget (amit bele kell számolni a szénhidrát mennyiségbe) akkor pont jó az arány. Én arra lennék kíváncsi (és egyébként nekem is úgy 0,5kg csirkére van szükségem), hogy milyen zöldséget eszel és mennyit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!