Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből jön ki egy testépíté...

Mennyiből jön ki egy testépítés étkezés egy hónapra?

Figyelt kérdés

A vitaminokról és egyebekről már gondoskodtam.

A csirkemell, zöldség és rizs meg ami még kell ezek érdekelnének. Miket vegyek és mennyibe kerülnek?

Csak a vitaminok és az étrend kiegészítők vannak meg.

2015. okt. 8. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ugye tudod, hogy ez rohadtul szubjektív... nekem 35-50000ft/hó.
2015. okt. 8. 15:49
 2/13 A kérdező kommentje:

Én nekem olyan 70kg az ideális, tehát ennyire tervezek, 175cm vagyok.

Tehát akkor olyan 140g fehérje kell.

Rizsből is mondjuk ugyanennyi 140g.

Mivel itt 2g/testsúly-kg van.

Zöldségből nem tudom mennyi kell és hogy mi meg mennyibe kerül.

Tehát a rizs nem kerülne röbbe 5000ft-nál.

A csirkemell olyan 25000ft lenne.

Azt is hallom, hogy kell búza korpa vagy mi. :S

Mert sok benne a rost.

2015. okt. 8. 15:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Én kezdő vagyok, gondolom nekem nem kell annyi mint az Arnold Schzarzeneggernek.
2015. okt. 8. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű matek: nap 150g fehérje, 300g szénhidrát, amit felviszel szépen 500-ig. Könnyű vagy, mehet befele a szénhidrát, tuti nem vagy könnyen hízó.

A shop builderen megtalálod hogy milyen étel mennyi tápanyagot tartalmaz. Rakd össze magadnak.

2015. okt. 8. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Minimum napi 1000 Forint, alsó hangon. De több is lehet.
2015. okt. 8. 16:48
 6/13 Osynho ***** válasza:
Akár olcsóbbra is kihozható, mint a "nem testépítő étkezés", mivel a felesleges és drága dolgokat nem kell megvenni.
2015. okt. 8. 18:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Háát mivel a pénz kell egy PC-re (informatikusnak készülök) és érettségire is így kicsit spórolnék. Nem akarok nagyon-nagy izmokat. Hozok egy képet, kb ez lenne az ideál.

[link]

Főleg Fegyencedzést tolnék, kiegészítve súlyemeléssel.

Azt mondták küzdősporthoz ez ideális.

2015. okt. 8. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Én napi fél kg csirkemellet eszek, mellé ~100-150 g rizs. Kell még ugye olaj (sima étolajat használok), fűszerek. Ez úgy 25 körül van, ehhez még jön a zöldség ára, így 30-35-ből meg vagyok kaja ügyileg egy hónapban.
2015. okt. 9. 05:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Azt hittem kevés a rizs, de ha hozzávesszük a zöldséget (amit bele kell számolni a szénhidrát mennyiségbe) akkor pont jó az arány. Én arra lennék kíváncsi (és egyébként nekem is úgy 0,5kg csirkére van szükségem), hogy milyen zöldséget eszel és mennyit? :)

2015. okt. 9. 08:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem kompenzálja a zöldség, keveset eszek azt is, mert nem állok túl fényesen anyagilag. Kb. napi 1 kígyóuborka, vagy 1 saláta 3-4 napra. Meglepő módon, ennyi kajától fogyok, izmosodok, illetve erősödök is egyszerre, pedig csinálom már 2 éve. Éhes nem vagyok, az emésztésem is rendben, egy szóval én ennyivel vígan elvagyok. :)
2015. okt. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!