Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből jönne ki egy tömegnö...

Mennyiből jönne ki egy tömegnövelő étrend? 75kg vagyok

Figyelt kérdés

Mennyiből lehetne kihozni egy tömegnövelő étrendet ha jelenleg 75kg vagyok ? Kb.6 hónapig szeretném tartani , utána pedig 2-3 hónap diétát terveztem.

Vitaminok , tribulus , glutamin , izületvédő amiből jelenleg van ( több hónapra elegendő ) arra nem költenék.

BCAA-ból Full Force-sat néztem , 3500Ft 1 havi adag.

Fehérje Stillmass whey80 5kg 15000Ft , ez azért jó pár hónapig elég.

Szóval tápkieg meglenne oldva olyan havi 10.000Ft-ból , ehhez ha hozzájön a kaja az mennyi pénz körülbelül az én esetemben ?

Tojásért szintén nem kell fizetnem mert abból is rengeteg van .

Előre is köszi a válaszokat.

18/F

2015. aug. 17. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Csirke rizses zöldséges egyhangú kaja 25-30.000, ha csinálsz 4-5 különböző étrendet a hét napjaira, kaja minőség függvényében mehet felfele az ár.
2015. aug. 17. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány havi kaját vagy rendes gyógyszert vehettél volna annak a sok szarnak az árán... :D :D :D
2015. aug. 17. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Jah, én is bírom, hogy étrend még nincs, de már kirámolnak egy tápkieg boltot :D
2015. aug. 17. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyógyszer legalább működik, ellenben a tömegnövelőddel, a BCAA-ddal meg a glutaminoddal... hát még a tribulusoddal. :D

A havi 10-esből amit a tápodra szánsz, majdnem meglenne a havi csirkéd... habár abból se kell annyi.

2015. aug. 17. 14:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Mielőtt bármiféle tévedés lenne és én lennék a világ legszarabb embere kérlek olvassátok el .

Kaját ha rajtam múlt volna már rég rendbe raktam volna , csak szüleim tartottak el , tanultam nem kerestem pénzt , ráadásul szerintük ez a csak csirke-rizs és semmi más egészségtelen mert fő a változatos étrend.

Ha kaptam pénzt nem a kocsmába vertem el , nem dohányzok , nem iszok ( csak kivételes alkalmakkor születésnap 1 feles és ennyi ) , inkább tápkieget vettem mert azt "nem szólták" le annyira mint az egyhangú étkezést .

2 év alatt közel 20 kiló jött rám , ez most lehet nem a tápkieg miatt volt , de sokat változtam . Az utóbbi időben viszont stagnál a fejlődésem és már nem elég a tápkieg nincs kalóriatöbbletem.

Szeptembertől dolgozni fogok , saját pénzemből veszem meg a kaját , tápkieget és így már nincs ellenvetésük.

Én is körülbelül úgy számoltam ,hogy 30.000Ft-ból max kijönne havonta a kajám , és max bcaa , fehérje kellene mellé .

Gyógyszerhez nem akarok nyúlni még pár évig ,de köszi a tanácsokat . :)

Köszi a válaszokat.!

2015. aug. 17. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!