Rendszeres edzésterv segédlet?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy pár hete eddzegetek de nem rendszeresen megbaz edzésterv is edzésről edzésre változik.
Tolódzkodás
Inverz evezés
Guggolás
Fekvőtámasz
Térdfelhúzás
Jó lesz kezdetnek heti 3x vagy változtassak valamit?
2015. szept. 25. 15:44
1/1 anonim válasza:
Egy valamirevaló edzőteremben van személyi edző. Vele kéne beszélned,ugyanis semmilyen adatot nem adtál meg magadról,ami segítségünkre lehetne a segístégnyújtásban,amiből én arra következtetek,hogy abszolút kezdő vagy,vagyis mindenképpen szükséged lenne szakmai segítségre nemcsak az edzésterv összeállításánál,hanem a gyakorlatok helyes elvégzése(és a sérülések elkerülése)érdekében is. Olyan adatokra gondoltam egyébként,hogy mekkora a testsúlyod,az életkorod,fiú vagy vagy lány,mi a célod az edzéssel(erősítés,izomtömegnövelés/szálkásítás....stb.) SZóval szerintem szánj rá egy alkalmat párezer forintot (az első konzultáció akár ingyenes is lehet edzőtől függően) és ha fontos neked az edzés,kezdj el rendszeresen edzeni,illetve a táplálkozásodra odafigyelni,az edző ebben is tud segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!