Begyulladt a comb hajlító izmom, és a vádlim. Hogyan mulasszam el?
Figyelt kérdés
Szerdán lábaztam, csütörtökön volt egy futóversenyem. Ma estére annyira begyulladt mindkettő izomcsoportom, hogy a járás nagyon nehézkesen megy. Se hajlítás, se a nyújtás nem megy. Kentem eddig lóbalzsammal, és izomlazítóval, valamint csak azzal erőltetem meg, hogy járok, tehát folyamatosan pihentetem. Lehetséges, hogy szombat délig enyhüljön (nagyon fontos, halaszthatatlan dolgom lesz)?2015. szept. 25. 04:58
1/3 anonim válasza:
Evés és pihenés, ha nem múlik el és tényleg fontos a dolog, akkor cataflam... De ha sporttevékenység az is, akkor felejtsd el
2/3 anonim válasza:
A gyulladásra a pihentetés az egyetlen célravezető módszer, és figyelj oda, hogy addig ne kezd újra, amíg egy kicsit is tart, mert könnyű visszaesni, és nagyon el tud húzódni a javulás-visszaesés szakasz (tapasztalatból mondom, egy fél évet küzdöttem gyulladással, a végén 2 hónapot kellett kihagynom, amíg teljesen rendbe jött, okosabb lett volna az elején nem visszatérni idő előtt, negyed annyi idő esett volna ki).
Az összes egyéb módszer (kenőcs, gyógyszer, jegelés) segíthet a gyógyulásban, de a pihentetést semmi nem pótolja, és ha valami makacs gyulladás, akkor az nem 2 nap, míg elmúlik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Megfogadom.
2015. szept. 25. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!