Hogy lehet ilyen noi lábakat formálni?
Figyelt kérdés
Hogy az izom kivul legyen, nekem sem er ossze, de hogy is fogalmazzak..a nemi szervem alatti comb resz akkor is vastagabb, es ha híznék , ott összeérne, mig a térdem felett nem. Mondjuk ez adottság, de milyen gyakorlatok vannak külső combra?
#izom #Kulso comb
2015. szept. 8. 21:32
3/9 anonim válasza:
Fúj...
1. Nincs ilyen gyakorlat!
2. Undorítóan néz ki.(Legalább is nekem) 17F
4/9 anonim válasza:
Szerintem jo, ha erdekel irok privatban nehany gyakorlatot.
5/9 anonim válasza:
remélem, ez csak photoshop, olyan, mintha a combja belső felén levágták volna az izmait
6/9 A kérdező kommentje:
Ennek a nőnek valoban ilyen lába van, tele van az instagramja. Nekem ez teszik:( aki tud gyakorlatot kérem írjon!
2015. szept. 9. 20:54
7/9 anonim válasza:
ha gondolod, tudok segíteni :)
24L
8/9 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mivel tud segíteni az előző válaszoló, hacsak nem pszichológus. :D
Gusztustalanok azok a lábak, hányingert keltőek. :D Szerencsére csak elbäszott genetikával lehet olyan, műtét nélkül. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Azert megnyugtat a gondolkodasotok, mert nekem ez minden vágyam, es elérhetetlennek tunik. :)
De azert kedves utolsó elotti, hogyan?
2015. szept. 17. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!