Ez túl sok, vagy még belefér? Esetleg szépnek is nevezhető?
szerintem fantasztikus! :)
24F
Picit fellélegeztem köszönöm!:)
Ami zavart mindig is, hogy mikor állok, csak úgy spontán ugye oldalról sem egyenes a lábam hanem a combom hátulján is kitülemkedés van, tehát látszik az izom, és gyakran megjegyzik, hogy "milyen izmos lábad van :oo ", nem tűnik negatív kritikának, de mikor meglátok az utcán egy 48-50 kg-s lány gyönyörű vékony egyenes lábakkal picit elmegy az önbizalmam..
Nincs vele gond, izom, befeszítve látszik, hogy létezik, hogy lehetebbe belekötni? OK, tudom, én is láttam már a fogyókúrásban lányt, aki előadta, hogy 2 évvel ezelőttig sportolt és borzalmasan izmos meg hogy izomból akar fogyni...
Én nő vagyok, nem izmos, de remélem, egyszer egy kicsit az leszek, szerintem nagyon szép a normális mennyiségű izom, egy nő pedig naturálban nehezen lesz túl izmos (bár nekem a nagyon kigyúrt láb már nem annyira tetszik nőben, valahogy aránytalannak látom, de lehet, hogy csak én láttam olyan nőket, akik főleg lábra edzettek, nem tudom).
A 48 kilós vékonylábúak nekem nem annyira tetszenek... Fene érti, mindig a karcsú test tetszett, aztán egypár éve hirtelen váltott az ízlésem, s egy karcsú szexbombáról az jut eszembe, hogy felszedhetne pár kiló izmot... Vagy többet... Joga van nem tenni, de annyira jól néznek ki a finoman dudorodó izmok :)
Kérdező, mindenkinek sosem fogsz megfelelni, de némi izom jól jön és sokaknak tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!