Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez túl sok, vagy még belefér?...

Ez túl sok, vagy még belefér? Esetleg szépnek is nevezhető?

Figyelt kérdés
Szóval, pár éve elkezdtem fogyókúrázni és edzeni, -22 kg-t fogytam. Sokat futottam, guggoltam. Ennek hatására a lábaim ha befeszítem ilyenek: [link] , befeszítés nélkül természetesen nem ilyen,viszont van egy érdekes formája, tehát nem teljesen szögegyenes, hanem látszik hogy edzett. +ha szoknyában vagyok akkor is látszik mikor lépek. Ez nagyon borzasztó? Fiúk és lányok véleménye is érdekelne. 16/L

2015. szept. 16. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én rosszul vagyok az egyenes, piszkafa lábaktól.

Régen sem szerettem, de azóta főleg nem, hogy rájöttem, mennyire egészségtelen, önpusztító élet kell ahhoz, hogy olyan vékony legyél (kevés kaja, sok buli, kevés mozgás és ezek kombója).

24/F

2015. szept. 18. 08:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Nehogy elmenjen az önbizalmad azoktól a nagyon vékony lábú lányoktól. Nekik kéne irigykedniük a te lábadra. :) Nagyon szép! (Már amennyire a képből látszik)
2015. szept. 18. 08:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segítenek ezek a kommentek, örülök hogy akkor legfőképp nem a "piszkafa" lábúak a szépek..
2015. szept. 18. 20:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Most legfőbbként kinek mi tetszik, változik. Nekem bejönnek a "piszkafa lábúak" is, eléggé tetszenek.

Ezt leszámítva, a tied sem rossz, még belefér kategória. De a kép sem éppen a legjobb, mármint a szög

Még akár szépnek is nevezhető.

De egyébként csúfolásban (piszkafa lábúakra gondolok) van valami érdekes, méghozzá itt is van rá egy példa:

"...de mikor meglátok az utcán egy 48-50 kg-s lány gyönyörű vékony egyenes lábakkal picit elmegy az önbizalmam.."

És a következő hozzászólásodban:

"örülök hogy akkor legfőképp nem a "piszkafa" lábúak a szépek.."

Szerintem ehhez nem kell semmi hozzáfűznivaló. Lehet csak szóhasználat miatt jött ki így a dolog, de remélem azért nem szólsz le senkit, mert pl. vékony. Hiszen neked is úgymond tetszik, szeretnél olyan lenni, mivel elmegy tőlük az önbizalmad, mellesleg gyönyörűnek nevezed.

Szintúgy nem szép dolog másokat negatív jelzőkkel illetni, ha még neked nem is tetszik (pl. disznó, csontkollekció, stb)

Azt pedig valahogy sokan nem tudatosítják magukban, hogy a szépség relatív.

Akárhogy is nézhetsz ki, akármilyen az alakod, mindig lesz olyan akinek nem fogsz tetszeni. ..Vagy, akinek éppen tetszel...

2015. szept. 19. 10:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Sajnálom, hogy így jött ki de nem éppen így szántam. Sosem tudnék "piszkafa" lábú lenni és ezt nagyon sajnálom, őszintén. És ezért írtam, hogy remélem nem csak ők a nyerőek, mert akármit tennék nem lennék olyan..
2015. szept. 19. 14:38
 16/22 Sowilo ***** válasza:

A kérdező abban a tipikus női tévhitben él, hogy a soványság úgy általában tetszik az embereknek. A soványság egy szélsőség, csak a női magazinok által behülyített barátnők tömik ilyesmivel egymás fejét, hogy ez lenne az ideális. Nem az. Sőt, az is egy külön dolog, hogy biológiailag a magazinokban lévő 40 kilós modellek is elhízottnak minősülnek, mivel a 40 kilós testük csontból és zsírból áll. Izomtömegnek a minimális jelét sem mutatják, ezért nem ritka a 30-as testzsírszázalék sem közöttük.

Egy egészséges testen minimális zsír van, és a rendszeres sportnak, és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően rendelkezik némi izomtömeggel. Az emberi szervezet így képes optimálisan működni. Ez az alap, ami ettől eltér, az abnormális.

Egy dolog, hogy a legtöbb ember szarik az egészségére, és lesoványodik, vagy elhízik, de a normális emberek között mindig is az egészséges, természetes emberi testalkat lesz a követendő példa.

2015. szept. 19. 22:41
 17/22 Szemo83 válasza:
Szerintem gyönyörű.....
2015. szept. 23. 13:01
 18/22 anonim válasza:
szerintem nagyon szép
2015. szept. 24. 16:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a lelkesítő, kedves szavaat és az építő kritikát is !:)
2015. okt. 3. 10:46
 20/22 - palilaci - ***** válasza:
Szép. Gondolom alacsony is vagy. Nembaj, hidd el ha valaki leszól csak irigykedik. Már nem csak a srácoknál divat az izom. Egyre több hobbigyúrós csajt látni. Szerencsére:D
2015. okt. 3. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!