Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gerincferdülésre gyógytornák?

Gerincferdülésre gyógytornák?

Figyelt kérdés
Tudnátom mondani nekem gyógytorna féléket vagy hasonlót. Esetleg gerinc erősítőt?

#gerinferdülés gyógytorna erősítő
2015. szept. 14. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Kétlem, hogy sok gyógytornász lenne itt. Ha mégis, akkor szerencséd.
2015. szept. 14. 21:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a nagy semmit nagyon sokat segítettél 😊 Én nem gyógytornászok válaszát vártam. Hanem aki hasonlón megy át amin én. És inkább te hanyagoltad volna a válaszod:\\ mert nem segített 😊
2015. szept. 15. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Segíteni próbáltam, de látom, fejben több gond van, mint a gerinceddel. Nem ártana felfognod, hogy a gerincferdülés nem játék, és nem lehet csak úgy tanácsokat osztogatni. Már csak azért sem, mert a gerincferdülésnek is rengeteg fajtája van, amiről te semmit nem írtál.

De ha már a Testépítés kategóriába írtad a kérdésed, akkor azt mondom, kezdj el edzeni konditeremben. Lehetőleg a nagy súlyos guggolást és felhúzást ne hagyd ki.

2015. szept. 15. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ameddig orvos meg gyógytornász szakember nem látott, addig nem kellene semmit csinálni. Súlyzós edzést nem ajánlanék, csak saját súlyost. A húzódzkodás például erősíti a hátizmokat.
2015. szept. 15. 12:11
 5/7 A kérdező kommentje:
H¨˘t ne hari de nem sokat seg¨Ştett¨Śl a s¨Śrteget¨Śseddel nagyon kedves vagy ¨Śn mondom ”9Ń3”9Ń3 Egy¨Śbk¨Śnt meg nem nekem van a probl¨Śma a gerincemmel hanem az egyik ismer0“2s0‹2mnek de mind 1. Ha nem tudsz norm¨˘lis v¨˘laszt adni ne ¨Şrj m¨˘r a k¨Śrd¨Śsemhez k0‹2szi.
2015. szept. 15. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

az orvos állapítja meg a problémát és konkrétan ahhoz illő gerinctornára utal be.

amivel kárt nem valószínű hogy okozol és elkezdheted az a fegyencedzésből a húzódzkodás,híd,lábemelés fejezetek és a plank.

2015. szept. 15. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
A hídat ne csináld, az izmaidat erősítsed ezerrel és ne félj attól, hogy ki leszel gyúrva, mert nem leszel :)
2015. nov. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!