Gerincferdülésre kettlebell vagy trx?
azt nem tudom hogy milyen mértékű,vagy meg van-e csavarodva.
még csak a háziorvosnál voltam,elküldött röntgenre,a leleten csak annyi van hogy gerinf. balra.
ortopédiára csak 3 hét múlva tudok menni,de addig is körbe akarok szimatolni hogy milyen mozgásforma lenne a legjobb.mert gyógytornán voltam,hááát mit is mondjak...valamennyire segített de kevésnek érzem.
illetve eddig minden évem sportoltam valamit,a tavalyi évem sajnos félig kimaradt.
most nem bírom nézni hogy löttyedt a testem,valamit mindenképp ki kell találnom!
kettlebell órára mindenképp mennék nem akarok csak úgy otthon nekiállni.de orvosi engedély az hogy?mert sztk alapon megyek,ott meg szerintem fogalmuk se lesz semmiről.
van itt a szomszédos városban egy manuálterapeuta(reumatológus) ő meg tudja nekem mondani?
mert úgy szeretnék hogy kiropogtatom magam,és utána mennék el sportolni!ez jó ötlet lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!