Megfelelő ez az edzésterv tömegnövelésre?
2 hónapja edzek heti 3 alkalommal. Eddig ezt az edzéstervet használtam:
1.nap:
-mellnyomás gépen (27,5kg):4x10
-tárogatás (25kg) 1x12, 3x10
-T-rúdas evezés (5kg) 1x12, 3x10
-lehúzás szélesen vállhoz (35kg) 4x10
-hiperhajlítás padon, rúddal: 1x15, 1x12, 2x10
-Arnold-nyomás kézisúlyzóval (6kg) 4x10
-hasprés gépen (32kg) 3x20-20-20
2.nap:
-kalapács bicepsz kézisúlyzóval (7,5kg) 4x8(+2x6 csak bal karral, mert az gyengébb)
-tricepsz padon saját testsúllyal: 1x15, 1x12, 2x10
-lábnyújtás combfeszítő géppel (20kg): 1x20, 1x15, 1x12,1x10
-lábhajlítás gépen (25kg):1x20, 1x15, 1x12,1x10
-lábtolás gépen (20kg): 1x15, 1x12, 1x10, 1x8
-vádli állva (25kg): 4x10
-hasprés gépen (32kg: 3x20-20-20
1.nap:-II-
170 cm vagyok és 59 kg. Protein Smoothie 26g-os fehérjeitalt szoktam inni. Erre a célra érdemes lenne Scitec Jumbo-t szedni?
Kérem, lehetőleg tapasztalt testépítők válaszoljanak!
16/F
Első válaszoló, te teljesen hülye vagy. Semmi ilyenről nincs szó, a srác csak edzeni szeretne. Tudod van aki focizni szeret van aki számítógépezik, van aki meg edz. Nem tudom mi a gond ezzel, mindenkinek van valami személye. Semmi baj nincs azzal, ha valaki erősebb, egészségesebb akar lenni. Zabáljon chipset meg nézzen 24/7-be tévét? Tudod van akinek vannak céljai és elhatározza, hogy eléri és bebizonyítja a hihetetlen ostoba embereknek, akik vissza akarják húzni, hogy még létezik az akaraterő fogalma! A kérdésben meg nem volt semmi rinyálás, az meg teljesen normális, hogy egy fiú erős akar lenni. Tudod vannak akik törődnek magukkal, felhozzák a gyengéiket, a többiek meg csak állnak a sorban a sajnálkozó pultnál, ahol még több negativitást osztogatnak és csak mutogatnak. A világ az erőseké, akik tesznek a céljaikért és kitartanak, elérik amit akarnak.
Kérdező, jó az edzéstev, A Jumbot hanyagold. Étrended legyen és ne foglalkozz azokkal, akik vissza akarnak húzni. Te csak törj előre a cél felé!
Szia
Az edzésterv nagyon rossz, első napo mell, hát, váll, has az rettenetesen sok
Ide elég lenne egy mell, tricepsz, has maximum.
Én tudnék írni neked egy frankó tömegnövelő edzéstervet 3 napra lebontva, ami fejlődés szempontjából jobb, mint amit írtál magadnak.
Csak írj bátran privátban.
Turmix ügyben kerüld a jumbot, inkább vegyél a biotechtől egy Hyper Mass 5000-et, ami gadaságosabb, és sokkal jobb.
Ha nem akarsz kész tömegnövelőt venni, akkor adhatok keverési tanácsokat is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!