Milyen gyakorlattal 'csinaljak' ilyen oldalsó hasizmot?
2015. szept. 12. 12:33
1/4 anonim válasza:
A kockahas 70%-a az étrenden múlik, hiába erősíted meg a hasizmodat gyakorlatokkal ha a zsír eltakarja. Kövess szálkásító étrendes, és végezz aerob jellegű mozgást (tempós séta.) Gyakorlatok: Hasprés, lábemelés-, lábemelés függeszkedve-, majd lábemelés lábad felhúzva a mellkasodig. (V) alak.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a választ! :)
De!
Lany vagyok, nem kell v alak, szoktam erősíteni es aerobozni is, es nincs hájam, illetve valamennyi mindnekinek van,na érted...
En az erősítést szerettem volna olyan gyakorlattal kiegészíteni, ami erre az izom részre hatékonyabb.
2015. szept. 12. 12:42
3/4 anonim válasza:
Nem V alakra gondoltam, hanem a lábemelés nehezítésre, hogy felhúzod a fejedig nem csak vízszintesig.
https://www.youtube.com/watch?v=FfpYN60cg0s
Mivel növelni kell az intenzitást, hogy növekedés legyen. Ha végzel aerobot és nincs rajtad felesleg, akkor csináld a gyakorlatokat és idővel lesz eredménye.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom! :)
2015. szept. 12. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!