Kivertem és bepisiltem a terem sarkában. És utánna tiszteltek. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 19:59
3/11 anonim válasza:
Írasd be magad elmegyógyintézetbe.
4/11 Shai-Hulud válasza:
Féleszűek közt agyatlan a király...
6/11 anonim válasza:
Most a fejedet verd a falba, de nagyon durván, és sokkal jobban fognak tisztelni!
8/11 anonim válasza:
hallod zárd be magad egy sötét kis szobába ,és ne gyere ki az emberek közé! hidd el szivességet teszel mindenkinek:)
9/11 anonim válasza:
Tudom, nem fogod elhinni, de mióta rotációs kapát szondírozok Besenyő Pityuval, azóta a csillagkapun keresztül szubliminál a térnagyító lézermetsző homálytizedelő által tranzignált kvarkok hullámpendítő térszerkezete. Ezt úgy tudnám levezetni, hogy Einstein fanszőre + Schrödinger homloka + libazsír és impresszionista világmentol tudás, miben benne van a jószágok lemészárlásának a péksüteményt evő kishúga Kassán, ahol bombázás volt egyébként, biztos tanultad, ja, hogy 2 első, 6 második, jó mindegy. Csak azt akartam mondani, hogy főtt tojás.
10/11 anonim válasza:
Na látod, ilyeneket^ kell kiírni, ha unatkozol. Kezdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!