Napig 5-6 ot eszek max persze ez csak amolyan reggeli főként csirkét meg rizst eszek,este meg turó stb tehát az étkezés megvan.
Csak a mai nap edtem tojást és az édesapám bele okoskodott hogy emeli a koleszterin szintet és hogy nem jó a túl sok fogyasztás.. én nem értek hozzá meg mindenhol olvastam mindent.Szóval ne nézzetek hülyének
Ha viszont tényleg "emeli" a koleszterint akkor mennyi az ajánlot napi bevitel? Ismétlem nem ezzel helyettesítem a fehérjét ez csak reggeli a suliban.
nézd és tanulj egy kicsit a szervezeted működéséről.
2015. szept. 10. 21:54
3/21 anonim válasza:
jah, holnap meg told apukád orra alá, neki is hasznos lehet...
2015. szept. 10. 22:01
4/21 anonim válasza:
Egy mára megdőlt tévhit.
2015. szept. 10. 23:39
5/21 anonim válasza:
ez így nagyon sok általánosítás. A koleszterinnek több fajtája van és az sem igaz hogy rossz meg az sem hogy jó. Nem minden hogy melyikből mennyit viszel be, és azért a magas koleszrerinszint meg eléggé növeli bizonyos betegségek kockázatát.
keress rá olyan (nem feltétlenül magyar) kutatásokra, hogy jelenleg a kutató orvosok mennyit ajánlanak napi szinten
2015. szept. 11. 11:42
6/21 anonim válasza:
Utolsó te is nézd meg a videót...
2015. szept. 11. 11:45
7/21 anonim válasza:
Érdemes a videót megnézni!
2015. szept. 11. 12:10
8/21 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok és azért fontos nekem ez a kérdés mert "gyúrok" azért is írtam ebbe a kategóriába.És senki nem mondta még nekem hogy a tojást nem lehet minden nap enni pld 5db... Pedig az egy kondi teremben edző embernek elég fontos kaja ha nem egész nap csirkét akar enni. Kösz a válaszokat.
2015. szept. 11. 12:13
9/21 anonim válasza:
Jó, megnézem majd ha hazaérek, de szerintem nem ìrtam semmi konkrétat amivel nagyon mellélőttem volna, csak annyit hogy a koleszterint nem lehet egy mondattal elintézni. :-)
2015. szept. 11. 14:35
10/21 anonim válasza:
Koleszterin ide vagy oda, a tojás sárgája dugig van telített zsírokkal, ez nyilván nem egy jó dolog, de ameddig számolod és nagyjából tisztában vagy vele milyen alapanyagból mennyit eszel, főleg. hogy miért eszed, addig gond sincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!