Ez mennyire baj? Nincs fogyás csak látszatban?
Figyelt kérdés
Mostanában valahogy nem nagyon fogyok kg-ban. De látszatra tűnik el rólam a zsír. Sokkal kisebb a hasam is izmok is már szépen látszanak , ahhoz képest amilyen volt mikkor el kezdtem. Étrendben rendben van de néha napján előfordult hogy a ch bevitel nagyon magas. 100-al több mint kéne lennie , ez inkább edzés napokon fordul elő. Munkám mellet dolgozom még pluszba, hogy meg legyen az étrendem , következő hónapra. Itthon edzem 2-3 hetet most azért is dolgozom pluszba , hogy vegyek egy erő keretet. Fekpad , súlyzók stb... vannak már itthon. Alvás rendben van 6-8 óra között szokott lenni.2015. szept. 10. 10:52
1/3 Osynho válasza:
Miért fontos a testsúly, ha tükör szerint jól nézel ki és láthatóan csökken a testzsír%-od? Be kell férned valami súlykategóriába? Vagy télen vékony jégen szeretnél korizni? :D
2/3 anonim válasza:
Edzés után szükséges a +ch, és fehérje bevitel. Anélkül az izmok nem nőnek.
A mérleget el kell felejteni. Az izomszövet sokkal nehezebb mint azonos térfogatú zsírszövet. Tehát, ha a diétád rendben van, (nincs süti, nasi, csokika, félrezabálás) és a mérleg nem változik az azt jelenti, hogy kövéredsz lefele :) , és izmosodsz.
Ezt leginkább centiméterrel, tükörrel tudod ellenőrízni.
Egy a lényeg: tartjuk a diétát keményen. Látványra, és közérzetre megyünk, nem mérlegre, és kg-ra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 2 néha szoktam enni, csókit de nagyon pici kávéhoz szokták enni. Nagyon ritkán ha meg eszek, egy db piskótát max 2őt. Ha nagyon éhes vagyok és már este van, akkor csak zöldség megy.:)
2015. szept. 11. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!