Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fogyás étrend nékül?

Fogyás étrend nékül?

Figyelt kérdés

Hello!

Nyáron nagyon elszaladt velem a ló, és rengeteg zsírt szedtem fel. Ezt szeretném leadni, de a szüleim nem támogatnának rendes étellel, csak amit ők esznek (kenyér, felvágottak, májkrém meg egyéb). Le lehetne-e adni a felesleget étrend nélkül úgy, hogy ha figyelek a ch bevitelre? És ha igen, jelentős izomveszteségre számíthatok a rendes szálkásításhoz képest?

2015. szept. 5. 19:44
 1/4 Kisboltos ***** válasza:

elméletileg semmi akadálya. de nem elég a ch-t számolni, ugyanis a fehérjének kb ugyan annyi, a zsírnak kétszer annyi a kcal-ja. ezekkel is kalkulálj. ha meg sportolsz is mellette valamit, akkor az izom sem fog eltűnni, sőt.

a cukros dolgokat azonban mindig kerüld. péksüti, csoki, sütemények, üdítők. sok sikert

2015. szept. 5. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

"Le lehetne-e adni a felesleget étrend nélkül úgy, hogy ha figyelek a ch bevitelre? És ha igen, jelentős izomveszteségre számíthatok a rendes szálkásításhoz képest?"

Most nem értem a kérdést. A szálkásító étrend a csökkentett szénhidrát bevitelen alapszik. Akkor most ez miért ne lenne "rendes szálkásítás", ha odafigyelsz a ch-ra?

Fogyni megfelelő étrend nélkül nem lehet. De ha odafigyelsz a csökkentett szénhidrát bevitelre, és nem eszel össze mindenféle zsíros kaját, akkor már jól állsz a fogyáshoz. Az izomveszteséget megfelelő mennyiségű fehérjével tudod csökkentetni, valamint diéta alatt is edzeni kell. Hogy ne kelljen ide kisregényt írnom, de mégis tisztán lásd a dolgokat, ajánlom ezt a cikket: [link]

2015. szept. 5. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:
olvastam, és írtam is hogy már szálkásítottam is már. rendes szálkásításnál figyelsz a fehérje bevitelre is, de mivel nincs lehetőségem elegendőt bevinni, ezért kérdeztem hogy esetleg számíthatok-e izomveszteségre. mert csak a ch nem fogja eltartani az izmot
2015. szept. 5. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsánat, elfelejtettem beleírni hogy csináltam már :D Csak az aktuális körülmények miatt nem tudom bevinni a megfelelő mennyiségű fehérjét, ezért van maga a kérdés
2015. szept. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!