Hasamnál miért nem látszik annyira?
Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapja edzek otthon. 3 hónapja rendszeresen csinálom, kajámra jobban a figyelek. De még így sem 100% az étrendem. Kezemnél észre vettem, hogy nincs annyi zsír és kisebb mint volt. Sok zsír volt ott de most nem látszik rajta annyi. Nem mérem hogy mennyivel nőt a karom. Viszont ahogy vissza nézem, a 3 hónapja készült képet valamennyire látszódik a változás. Mellnél , karnál de hasnál kevésbé látszódik. Lebegőülést és sima felülést szoktam csinálni. Lebegőülésből egyszer szoktam 20-at , sima felülésből pedig 2x 20at.2015. aug. 17. 17:29
1/4 anonim válasza:
Egyrészt, ez igen kevés hasra, másrészt a kockás hashoz nem elég a "közel 100% kaja", nagyon precízen be kell lőni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt gondoltam, de azért a zsír valamennyire gondolom így is lehet égetni. Egyenlőre 100% étrendre nem lesz, lehetőségem max 1-2 hónap múlva. Hasnál úgy szoktam amennyi csak bírok , ez a 3x 20 szinte alig megy. Esetleg csináljak még1 sorozatot? Mellesleg ismerek olyat, aki össze vissza eszik hasra nem is edz. De látszik hogy kicsit kockás a hasa, nem annyira de látszanak azért. Igaz már 3 éve edz és teremben.
2015. aug. 17. 17:49
3/4 anonim válasza:
A genetika határozza meg, hogy ki melyik testrészéről milyen ütemben fogy, általában a has szokott a végére maradni, onnan megy le utoljára.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat. Nem tudom mennyire, jó genetikával rendelkezem. De elég gyorsan szoktam fogyni, viszont gyorsan is hízok.
2015. aug. 17. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!