Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van rajtam felesleg és izom...

Van rajtam felesleg és izom is. Azt a felesleget tömegnövelővel átlehet alakítani heti 4 edzéssel. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 15:40
 1/4 Szintiszoli123 ***** válasza:
sárga kapszulát
2015. szept. 7. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy pár biológia órát.
2015. szept. 7. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt, hogy először diétázz súlyzós edzés mellett, a felesleget a büdös életbe nem fogod izommá alakítani, mivel zsírból izom soha nem lesz !!!

Először leadod a felesleget, ami zsír és fogsz izomból is veszíteni nyilván, máshogy nem megy, és amikor elérted a kellő zsírmentes alakod szépen elkezdesz tömeget növelni és ésszel enni , és igen, sárga kapszulát töltsd le és figyelmesen olvasd el , sok sikert !

2015. szept. 7. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Átalakítani semmiképpen sem lehet. És még ha el is rugaszkodom a szószerintiségtől, tömegnöveléssel meg pláne nem lehet felesleget takarítani.

Fognak jönni majd a "sárga kapszulá"val, amiben szépen össze van foglalva ezeknek a miértje, hogyanja továbbá javaslatok is vannak benne ezért én csak annyit írok, hogy jó étrend nélkül minden ebben a sportban szinte esélytelen. Talán a legelején, még csoffadt kezdőként lehetséges zsírt égetni és izmot építeni egyidejűleg, de aztán felejtős.

Szóval én ajánlom, hogy ha valóban érdekel, keress rá egy-két testépítő portálon a diétákra és okulj belőle, majd válassz magadnak valamit amivel úgy ahogy fogyásnak indulsz. Erősödni, formálódni fogsz, nőni nem.

2015. szept. 7. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!