Tömegelés alatt vagyok megkéne ennem napi 400gr rizst ha tejberizsként eszem akkor az ugy is jó?
A tej nem az igazi. Nem tudod feldobni valamivel? S gondolom, eszel mellé valamit, bár ha az pl. csirke, akkor megértem, hogy így is unalmas, habár némi fűszerezés, ez-az csodákra képes... Nekem már a zöldséges rizs sem lenne unalmas (bár ekkora mennyiségben lehet, hogy mégis), millió fajtája van, bele lehet ütni egy tojást is akár vagy valami. A tejberizs nálunk főtt rizs, kicsi kókusztejjel és dióval (csak dióval se rossz)... Vannak lehetőségek.
De persze van, aki így is, úgy is unja a rizst. Az alapozzon más ch-ra vagy ketogénezzen, ha tud, vagy keresse máshol a változatosságot és élvezetet.
zsír alapú diéta minimális szénhidráttal...
az a baj a ketogén étrenddel, hogy drága... nomeg, hogy kell egyfajta gyakorlottság az étrend összeállításához, mert nem elég zsírt enni zsírral, érdemes odafigyelni rá, hogy milyen zsírokat eszel...
Nomeg sok ember egyszerűen nem is bírja a ketogén diétát, mert szénhidrát nélkül tompa és egyszerűen nem tud átállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!