Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelés, mit ajánlanátok?

Tömegelés, mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Étrendem rendben van, napi 6-szor étkezem kis adagokban,reggelihez Mega Daily Obe Plus multivitamint veszek be, edzés elött iszok egy kis l-karnitint(pörgető szerünek, regeneráció segítésére) edzés után pedig egy adag 100% whey protein prodessional a scitec-től.

Heti 5 súlyzós edzésem van és 1 kardió állóképesség javítás miatt, kardió után egy adag wod crusher-balanced recovery.

A testalkatom, hosszú, nyúlánk pedig alacsony vagyok, szélesebb a vállam az átlag lányokénál mivel versenyszerűen úsztam is(14éve sportolok(röpi,kosár,kézi,úszás,atlétika),de mostmár 1 éve csak fitness), nem zsírosodom könnyen, 163cm és 50kg (három éve 42kg voltam).

Úgy veszem észre, hogy kicsit megállt a fejlődésem, szívesen fogadnék tanácsokat, hogy ilyen adottságok mellet hogyan fejlődhetnék jobban. Plusz egy ideje gondolkodom azon, hogy veszek dextrose-t és belekeverem az edzés utáni fehérjémbe, szerintetek jobb lenne mint a sima fehérje? Ha igen hány grammot kéne kevernem mellé?

Köszi!

19L

2015. aug. 24. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem kellene még valami por, vagy valami tabletta, hogy jöjjön a tömeg, különben nem fog menni. Szerintem emelt a fehérjédet 3g/tskg-ra, és edz 6 napot egy héten és minél jobban oszd szét a testrészeidet, hogy igazán jól meg tudd dolgozni őket.

Lol.

2015. aug. 24. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:

A súlyzós edzéseim úgy vannak elosztva, hogy : kedd:tricepsz/bicepsz, szerda:váll/vádli, péntek:mell/has, szombat:hát, vasárnap:láb/fenék.

Ezt hogy lehetne jobban szétszedni?

2015. aug. 24. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
A fehérje az minimum 100g/nap a CH pedig minimum 250g/nap a fehérje turmixba mehet nyugodtan 30g CH. Nem kell ezt szétszedni sokat pihen egy izom. Nekem az jön be ha csak 48 max 72 órát pihen. Egy három napos teljes testet megmozgató edzés szerintem hatékonyabb lenne és az is úgy hogy max két gyakorlatot csinálsz egy izomra. Azon belül pedig 3x5 és akkora súllyal hogy az utolsó 5. ismétlésnél vért izzadj. A nagy súly és a tömegnövelő étrend fogja hozni igazán a nagyobb erőt, izmokat és ezzel együtt a testsúlyod növekedését. Én 66 kilóról indultam ezelőtt 2.5 éve most vagyok 89.
2015. aug. 24. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
2015. aug. 24. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!