Tömegelés, mit ajánlanátok?
Étrendem rendben van, napi 6-szor étkezem kis adagokban,reggelihez Mega Daily Obe Plus multivitamint veszek be, edzés elött iszok egy kis l-karnitint(pörgető szerünek, regeneráció segítésére) edzés után pedig egy adag 100% whey protein prodessional a scitec-től.
Heti 5 súlyzós edzésem van és 1 kardió állóképesség javítás miatt, kardió után egy adag wod crusher-balanced recovery.
A testalkatom, hosszú, nyúlánk pedig alacsony vagyok, szélesebb a vállam az átlag lányokénál mivel versenyszerűen úsztam is(14éve sportolok(röpi,kosár,kézi,úszás,atlétika),de mostmár 1 éve csak fitness), nem zsírosodom könnyen, 163cm és 50kg (három éve 42kg voltam).
Úgy veszem észre, hogy kicsit megállt a fejlődésem, szívesen fogadnék tanácsokat, hogy ilyen adottságok mellet hogyan fejlődhetnék jobban. Plusz egy ideje gondolkodom azon, hogy veszek dextrose-t és belekeverem az edzés utáni fehérjémbe, szerintetek jobb lenne mint a sima fehérje? Ha igen hány grammot kéne kevernem mellé?
Köszi!
19L
Szerintem kellene még valami por, vagy valami tabletta, hogy jöjjön a tömeg, különben nem fog menni. Szerintem emelt a fehérjédet 3g/tskg-ra, és edz 6 napot egy héten és minél jobban oszd szét a testrészeidet, hogy igazán jól meg tudd dolgozni őket.
Lol.
A súlyzós edzéseim úgy vannak elosztva, hogy : kedd:tricepsz/bicepsz, szerda:váll/vádli, péntek:mell/has, szombat:hát, vasárnap:láb/fenék.
Ezt hogy lehetne jobban szétszedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!