Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lenmagolaj, tömegelés, stb?

Oldfirehand95 kérdése:

Lenmagolaj, tömegelés, stb?

Figyelt kérdés
Szeptembertől megkezdek egy tömegelést. 69 kg és 173 cm vagyok. 500g csrike, 300g rizs, 200g te,j 100g zabpehely, egy fehérje. Ez kalóriában 2200 és 2400 körül van a tdee. Több rizst nem bírnék megenni, így lenmagolajra gondoltam. Ebből mennyit érdemes fogyasztani?
2015. aug. 27. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennél nem igazán van szükséged többre, hacsak nem szeretnél túl sokat hízni. De lenmagolajból annyit, amennyi jól esik, rendkívül egészséges - csak bírja a pénztárcád.
2015. aug. 27. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:

A tej tök fölösleges. Nem azt mondom, hogy soha ne igyál, ha szereted, de nem tervezd bele, ne igyad állandóan. Ha fehérje alatt fehérjeport értettél, azt simán meg lehet inni vízzel (enni zabbal stb.).

Igen, jó ötlet a zsírt növelni, ha nem tudsz többet enni. Lehet növelni a lenmagolajat is, de szerintem jobb más zsírt, ha van rá lehetőséged. Lenmagolajból vigyél be legalább 5g-ot. Ennél mehet több is, de 5-10g ideális. Mellé használhatsz extraszűz olívaolajat, tökmagolajat. Sütéshez a kókuszzsír a legjobb, de pluszba is használhatsz ha a kalóriát akarod növelni. (Pl. többel sütsz stb.) De arra figyelj, hogy a telített-telítetlen zsír arány a telítetlen javára tendáljon, de legalább 1:1 körül legyen. A kókuszzsír főleg telített zsírsavakat tartalmaz.

2015. aug. 27. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
A tejet vedd ki belőle és rakj hozzá 500g zöldséget.
2015. aug. 28. 00:01
 4/6 A kérdező kommentje:
A tej a zabpehellyel van reggelire. Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 28. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:
2-es! 5-10g naponta vagy étkezésenként?
2015. aug. 28. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 30g lenmagolajat szoktam naponta, az 180kcal.
2015. aug. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!