Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi szénhidrátot égetek el?

Mennyi szénhidrátot égetek el?

Figyelt kérdés
jelenleg 86 vok 183 cm, reggel 90perc súlyzósedzés, utána 45perc ellipszis és a végére 5km futás, emellé 1770kcal-át fogyasztok
2015. szept. 1. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
az összeset amit elfogyasztasz.
2015. szept. 1. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy számszerűen mennyit, s eleget-e ahhoz, hogy a fogyás legyen belőle.
2015. szept. 1. 18:51
 3/8 HarciCsiga ***** válasza:

Fogy a sulyod egy het alatt?

Igen: akkor f*s*a*

Nem:akkor csokentesz rajta picit

Nem ertem ilyen kerdeseket minek tesztek fel, miert nem gondolkoztok inkabb?

2015. szept. 1. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem neked kellene, mert ez a kérdés nem azért lett feltéve, mert a fogyásom mértékére vagyok kíváncsi vagy mert megszámolni akartam minden egyes kalóriát, szimplán tájékozódni akartam, mert kalóriát könnyű kiszámolni, de a szénhidrát egy örök kérdés, véleményekre voltam kíváncsi és nem okoskodásokra, de köszönöm a választ, nyomtam egy like-ot ;)
2015. szept. 1. 19:00
 5/8 HarciCsiga ***** válasza:
De arra is ugyan ez vonatkozik no a sulyod nem hozza adsz egy picit vagy ep elveszel ha csokenteni akkarsz
2015. szept. 1. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt értsd meg, hogy ezt nem lehet kiszámolni, annyi a változó.
2015. szept. 1. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
62,36183618 grammot!
2015. szept. 1. 21:25
 8/8 Szintiszoli123 ***** válasza:

Kérdező!

Pont, hogy a kalóriákat nehezebb számolni, mert bekavar a fehérje (másképpen metabolizálódik).

Azt, hogy a Te tested a fenti mozgástól mennyi kalóriát éget, senki nem tudja neked megmondani.

Számolod a makrókat, megcsinálod az edzésprogramodat, ha fogysz, hurrá, ha nem, veszel vissza a Ch-ból, esetleg zsírból.

Ha neked azért kell a kalória, mert netes kalkulátorokat használsz és nem a makrókat figyeled, legalább annyira becsapod magad, mint azzal, ha elhiszed, hogy van használható válasz az alapkérdésedre.

2015. szept. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!