Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi kcal-t, szénhidrátot,...

Mennyi kcal-t, szénhidrátot, zsírt és fehérjét kell bevinni a szervezetbe ha zsírégetés a célom? (többi lent)

Figyelt kérdés
79 kg vagyok 178cm 23éves és férfi. Célom előszőr a zsírégetés a hasamra rakódott le egy kis zsír. 3 hónapig diétáznék aztán szeretnék tömeget növelni. Szeretném ha a kockák is látszódnának és akkor kezdenék el tömegelni. Olyan 90-95kg-os szeretnék majd lenni.Az étrendemben nem vagyok biztos hogy most miből mennyit vigyek be.

2015. aug. 19. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha 1-2 év múlva még mindig foglalkozni fogsz edzéssel és visszaolvasod ezt a kérdést, röhögni fogsz. :D

[link]

2015. aug. 19. 18:29
 2/5 Kisboltos ***** válasza:

A kcal egy mértékegység (kilokalória). A ch (szénhidrát) és fehérje 4-4, a zsír 9 kcal/g. Most, hogy ezt rendbe raktuk, én azt ajánlom neked, nem magamtól találtam ki, hogy kezdj el ink tömegelni, mert annak semmi értelme sincs, hogy lefogysz, és állhatsz neki a tömegelésnek. Térj át most egy tömegelő étrendbe, ami tiszta tápanyagokat tartalmaz, magyarán nem azt a szart, amitől elhíztál. Ezzel párhuzamosan meg tervezz meg valamilyen súlyzós edzést.

Hogy a kérdésre, is választ adjak: ch 4g/testtömeg, fehérje 2g/tt, zsír 1/tt kezdésnek elég lesz. Aztán majd magad alakítod, ha nagyon zsírosodnál. Ha ez megtörténne, vegyél vissza még egy gramm ch-t.

2015. aug. 19. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat sokat segítettetek. Még egy kérdésem lenne hogy kb heti hány kg-ot kéne híznom tömegeléskor?
2015. aug. 19. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Havi fél - 1 kg max.
2015. aug. 19. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben értettem köszi a segítséget.
2015. aug. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!