Fehérjediétához milyen mennyiségű zsírt szabad bevinni?
Őszintén, eddig úgy tudtam a fő, hogy szénhidrát fokozottan kevesebb legyen az étlapomon, de fehérje mellett a zsír nem gond. pl kókusz, mandula, olajos magvak, sajt..
És most olyat hallottam, h a zsír milyen hízlaló, diétához nem szabad, és annyi,mint a szénhidrát. Természetesen mindenből kell kicsi. De hogyan/mennyi az annyi. Ps. 57 kg/167cm vagyok, csupán hasra hízok és combból fogyok, ezért álltam már végső elkeseredésben a fehérjediétára, nemrég ismertem meg.
A fehérjediétákhoz nem értek (mivel nálam esélytelenek), de azt tudom, hogy túl sok fehérje bevitele nem egészséges és ésszerűtlen, nehézkes is, s ha a szénhidrátot leviszed, s nem igen keveset eszel, akkor kell a zsír emelése, különben nem jön ki a szükséges kalóriamennyiség.
A zsír tudtommal alapból nem hízlal, csak alacsonyan legyen a szénhidrátbevitel. A ketogén diéta direkt jó zsírból fogyásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!