Hogyan növeljek tömeget?
Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok 65 kg (80 voltam) 169 cm. 2 éve edzek heti 5 alkalommal. Mára már elég jól tudok táplálkozni is diéta téren és szintentartás téren. Azonban tömeget még nem növeltem és most szeretnék. Diétánál scitec whey professional, bccaa xpress, multi pro, g-bomb, és revex ment. Viszont tömeg növelésnél nem tudom hogyan csináljam mert könnyen hízó tipus vagyok. Arra gondoltam, hogy mindenképpen menne vitamin scitek monster pak(most nem multi pro), menne mellé scitek mayomax bár van még professional és az mellé dextroz, és egy scitec diabolica esetleg bcaa xpress. Étkezésnél pedig szénhidrátban 2.5x tskg fehérjénél 1.5x tskg zsírt igyekszem lent tartani. Ez így milyen lenne? Lehet butaságot írok, de igyekszem mindenre odafigyelni. Köszönöm előre a válaszokat!2015. aug. 31. 21:15
1/1 HarciCsiga válasza:
vitamin alap ha tobb kaloriat eszel no a sulyod ha kevesebbet csokken ennyi, nem kell tulmisztifikalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!