Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti tudnátok olyannal párkapcso...

Ti tudnátok olyannal párkapcsolatban lenni, akit hidegen hagy az, hogy milyen a teste? Úgy értem, hogy edz, de nem foglalkozik étrenddel és zsíros is egy picit.

Figyelt kérdés
Látod, hogy fejlődsz és egyre jobb vagy, de ő meg nem figyel annyira a testére, mint te. Ez nem zavaró tényező? Teljesen más életmódot éltek. Vagy már belebu*zultam ebbe és azért zavar?
2015. aug. 25. 17:14
1 2 3
 21/30 Kisboltos ***** válasza:

Érdekes, nem ilyen válaszokat vártam. Azért mert valaki imádja a sportot és a vele járókat, annak már nincs normális élete? Mi az, hogy normális egyáltalán? Nem az a lényeg, hogy boldog legyél? Van aki kövéren is boldog, legyen úgy, senkit nem érdekel. De aki másabb, mint az átlag ember, annak máris ugatni kell, hogy mekkora pi*sa vagy hülye gyúrós? Szeretem ezt a topikot, nem hittem volna, hogy ilyen arcok is megfordulnak itt.

Nekem nincs kapcsolatom, mert úgy érzem csak hátráltatna a fejlődésemben. Sokszor kapom is ezért az íveket, de nem érdekel, mert ez tesz boldoggá. Ebből kifolyólag nem is lennék együtt olyannal, aki nem tudna elfogadni. Egyáltalán nem szempont, hogy ő is komolyan sportoljon, egyszerűen csak fogadjon el.

Ha most nem is vagy boldog a kapcsolatodban kedves Kérdező, akkor majd egyszer találsz olyat, aki megért téged. A fehérjeszintézis se azonnal megy végbe, idő kell.

2015. aug. 25. 19:47
 22/30 anonim ***** válasza:

'Nekem nincs kapcsolatom, mert úgy érzem csak hátráltatna a fejlődésemben.'

itt a kovetkezo narcisztikus szociopata. oreg, te tenyleg nem erzed hogy itt valami gond van? tenyleg normalisnak gondolod, hogy azert nem alakitasz ki szant szandekkal parkapcsolatot, mert a 'fejlodesedet', ami egy tokeletesen oncelu izomepitest jelent, hatraltatja? tenyleg ez kell hogy az eletcelja legyen valakinek, hogy minden nap kondizni, edzeni jarjon, lemondjon kb. mindenrol egy soha el nem erheto cel miatt?

2015. aug. 25. 19:51
 23/30 anonim ***** válasza:
90%

Csak a szokásos, aki nem tudja megkülönböztetni az "is"-t a "csak"-tól. Ha valaki edz egyáltalán, akkor ő már _csak_ edz, meg _csak_ ezzel foglalkozik. Valamiért divat ezzel szidni az edző embereket. Most mondjam erre, hogy ő meg azért reagál rögtön ilyen végletesen, mert igazából ő is akarna valamit kezdeni a testével, csak gyökér hozzá, ezért utálkozik azokkal, akiknek sikerül? Azért persze mellé próbál kompenzálni, hogy "hú hát nekem ilyen jó életem meg olyan jó társas kapcsolataim vannak", csak hát ez is nagyon érzelmileg éretlen kezdeményezés. Ráadásul ha egy introvertálttal akad össze, az pont leszrja a társas kapcsolatokat és azok éljenzését.

Sok ember hajlamos szenvedélyesen űzni valamit: zenélést, játékot, túrázást, valaminek a gyűjtését vagy épp a testépítést. Ha úgy érzi, hogy ez már a lénye részévé vált, joggal gondol arra, hogy a társa is legyen részese ennek, de legalábbis értse meg, hogy ez is ő. Persze lehet, hogy több-kevesebb év után csillapodik vagy elmúlik a szeszély, de a személyiség ilyen. Változunk. Vagy nem. Nem baj egyik sem. A lényeg, hogy az ember úgy legyen boldog, ahogy ő szeretne, és se más egyén, sem az átlagos elvárások ne befolyásolják. Akármennyire is nem tetszik a más egyénnek.

Nekem is van több afféle szenvedélyem, amibe nagyon szeretném a társamat is bevonni.

2015. aug. 25. 20:25
 24/30 anonim ***** válasza:
55%

#23: olvasd mar el lsz. a kerdezo hosszaszolasait: pontosan arrol van szo, hogy igazabol minden gondolata az edzes, szalkasitas, kajamericskeles korul forog. Hiaba hoz fel ilyenolyan hobbikat, meg a parkapcsolatat is attol teszi fuggove, hogy a tarsa is koveti-e az o hobbijat, ugyanugy szamolja-e a grammokat, meg kulonben is, o aztan nem hajlando ezt vagy azt csinalni, mert nem illeszkedik a kis zart vilagaba. Ez normalis? Tenyleg ez lenne az ugynevezett boldogsag?

Oszinten szolva, aki a tarsas kapcsolatokat a sajat 'szenvedelyenek', pontosabban maniajanak rendeli ala vagy epp szunteti meg miattuk - na pont az ilyet hivjak szociopatanak... Nem, nem normalis viselkedes.

2015. aug. 25. 20:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Te meg emlékezz vissza, hogy a legeslegelső megnyilvánulásod a témában, amikor még semmit nem tudtál az volt, hogy "csakis magaddal foglalkozol", aztán ezután jött a testképzavar, a 100%-os elkötelezettség meg az értéktelenség. Én erre céloztam.

A szociopata meg nem pont ez, azért ne essünk már túlzásokba...

Még egy kérdés: téged miért zavar ennyire, hogy ő így él?

2015. aug. 25. 20:58
 26/30 anonim ***** válasza:

"Picit tényleg belehülyültem. Ebben teljesen igazad van. Most kicsit a gyúrós, bulizós korszakomat élem és vágyok egy ugyan ilyen partnerre. Szerinted, akkor ez már nem normális?"

Akkor lehet,hogy őszintébb lenne kimondani,hogy nem akarsz már a mostani pároddal lenni?

2015. aug. 25. 21:46
 27/30 anonim ***** válasza:

Nos,én valószínűleg fordítva vagyok bekötve:)

Én magam törekszem a minél tökéletesebbre. Értem ezalatt mind a külsőt, mind a belsőt, a karrieremet...

Odafigyelek arra, hogy egészségesen éljek, rengeteget sportolok, sokat adok a megjelenésemre.

De rendszerint olyan pasik tetszenek meg, akikre ez nem jellemző. Ergo tőlük nem várom el. Ha meglátok egy jó testű pasit, megnézem magamnak, de nekem ez önmagában édes kevés, nem indulok be tőlük. Nálam sokkal inkább számít az, hogy milyen a kisugárzása, a humora, a fellépése...

Én orvostanhallgató vagyok, a párom 8 évvel idősebb rezidens. Első látásra nem volt semmi extra (nincs elhízva, de nem is sportos, nem is különösebben helyes), de a dumájával és a személyiségével az első szóváltásunkkor megnyert magának.

Ő tolerálja az én életmódomat, én az övét. Néha hülyeségből beszólogatunk egymásnak, de csak poénból, nem komolyan. Még a kajánk is teljesen különbözik (én vega vagyok, szeretek testépítőtiszta alapanyagokkal dolgozni, ő imádja a húst és az édességeket), de ez sem okoz gondot, megoldjuk:) Én imádom őt azért, amilyen, nem várom el tőle, úgy élje az életét, mint én.

Ha állandóan zabálna, sörözne, egész nap tespedne, az zavarna. De szerencsére nem igénytelen :) Ja, és az ágyban is nagyon jó ;)

23/L

2015. aug. 26. 00:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Pedig milyen jó is egy olyan barátnő,akinek nem kell elmagyarázni,hogy az egészséges táplálkozás a sport-legyen az bármi rendszeres-a saját érdeke,a saját igényességéről árulkodik ha odafigyel ezekre és élvezi csinálni nem kényszer...volt ilyen csajom.Sokkal jobb mint az állandó nevelés,a rafinált módszerek amikkel hátha rá lehet venni az edzésre,az ebből fakadó neheztelés mindkét oldalról.Egyébként kérdező ha paleósan csinálnád neki a szalonnás tojást azzal nem lenne az olyan gáz vacsora az.
2015. aug. 26. 22:08
 29/30 anonim ***** válasza:
De minek akar valaki belekontárkodni más életstílusába meg szokásaiba? Minek van vele együtt, ha annyira zavarja, hogy kényszeresen meg akarja változtatni? Te örülnél neki, ha addig basztatna barátnőd, amíg nem járnál heti 5x jógára meg nem innál reggel-este zöld teát cukor és édesítőszer nélkül, mer' az egészséges?
2015. aug. 26. 22:48
 30/30 A kérdező kommentje:
Öntsünk tiszta vizet ebbe a pohárba,főleg azért is,mert régi a kérdés és azóta jobban átlátom: 1, ez a párom életstílusa volt,de lustut egy picit 2, mire ő lustább lett addigra én kezdtem el aktívan edzeni,sportolni 3, ironikus az élet,mert nekem balesetem lett és abba kellett hagynom a diétát és az edzést,egy idő után újra vissza térek,de most ő váltott fel engem és most ő edz,meg panaszkodik,ha nem diétásat főzök(?).:D Szeretem őt,de valahogy viccesen váltjuk egymást.:D Tényleg kicsit "bebuzulzam" a diétától és az edzéstől,de van egy célom,amit el szeretnék érni és arra rendesen neki kell pakoljam magam.:)
2015. okt. 8. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!