Megvagyok átkozva a zsíros bőrrel. Párkapcsolatban is akadályoz. Valaki hasonló cipőben?
Megvagyok átkozva a zsíros bőrrel. Párkapcsolatban is akadályoz. Valaki hasonló cipőben?
Rettentően bezsírosodik a bőröm, hajam, vállam, hátam, sőt még a fülkagylóm is!
Bőrgyógyász nem tud vele tennni semmit, ez adottság, mint, hogyha valakinek kék a szeme. Ez épp előny is lehetne, de a mai civilizációban ez inkább hátrány.
Párkapcsolatban azért akadályoz, mert én saját magam utálom megérinteni a bőröm, az arcom, zsírosak lesznek tőle az ujjaim, tapad, és nem tudom elképzelni, hogy valaki engem simogasson.
Ha netán valaki hasonló cipőben jár, leírhatná, hogy bírja ezt, lelkileg.
Én is így vagyok vele, az arcom és a hajam nagyon nagy mértékben zsírosodik. Mindenféle kenőcsöt kipróbáltam de semmi sem használt, csak ideig óráig. Én is elzárkózom a lehető legtöbb érintés elől, főleg ha az az arcomra és a hajamra irányul. Gyűlölök emiatt tükörbe nézni...
Én csak abban bízom, hogy idővel elmúlik, vagy csökken a zsírosodás mértéke.
Nekem is elég zsíros.
Nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
Napközben többször megtörlöm zsepivel, hogy ne legyen nagyon fényes.
Párkapcsolatban viszont egyáltalán nem akadályoz. A páromat sem zavarja, ő nem érzi, hogy olyan nagyon zsíros lenne.
Én tökre parázok, ha kijön egy pattanás és undorok magamtól, őt meg egyáltalán nem zavarja. Ez azért sokat segít, hogy ilyen kedves és nem felszínes.
Kort és nemet is írjatok, elfelejtettem.
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!