Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bundáskenyér, vagy ahhoz...

Bundáskenyér, vagy ahhoz hasonló? Hogy csináljam, hogy ne legyen olyan nagyon zsíros?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nagyon forró zsiradékba tedd

és aztán szedd papírtörlőre

2013. dec. 19. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon forró olajban sütöm ki és amint kiveszem azonnal leitatom mindkét oldaláról az olajat. Nekem még az is túl zsíros...
2013. dec. 19. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Serpenyo helyett tepsiben sutve keszitsd el! Keves a zsiradek es megis nagyon finom!:)
2013. dec. 19. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!