Bundáskenyér, vagy ahhoz hasonló? Hogy csináljam, hogy ne legyen olyan nagyon zsíros?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 20:28
1/3 anonim válasza:
nagyon forró zsiradékba tedd
és aztán szedd papírtörlőre
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon forró olajban sütöm ki és amint kiveszem azonnal leitatom mindkét oldaláról az olajat. Nekem még az is túl zsíros...
2013. dec. 19. 20:37
3/3 anonim válasza:
Serpenyo helyett tepsiben sutve keszitsd el! Keves a zsiradek es megis nagyon finom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!