Ti tudnátok olyannal párkapcsolatban lenni, akit hidegen hagy az, hogy milyen a teste? Úgy értem, hogy edz, de nem foglalkozik étrenddel és zsíros is egy picit.
'Látod, hogy fejlődsz és egyre jobb vagy, de ő meg nem figyel annyira a testére, mint te. '
Te csakis magaddal foglalkozol, meg az idealjaiddal. Testkep-zavarod is van, az edzesen kivul mas szorakozast valoszinuleg el sem tudsz kepzelni. Aki nem 100%-ban elkotelezett a gyuras, a szalkasitas, a testepites irant, az szamodra mar ertektelen ember. Nem vele van a baj, hanem veled. Vagy megtanulod, hogy a testepitesen tul is van elet, vagy keress olyan partnert, akinek szinten csak ez a fontos.
# 3/4
Picit tényleg belehülyültem. Ebben teljesen igazad van. Most kicsit a gyúrós, bulizós korszakomat élem és vágyok egy ugyan ilyen partnerre. Szerinted, akkor ez már nem normális?
"Te csakis magaddal foglalkozol, meg az idealjaiddal. Testkep-zavarod is van, az edzesen kivul mas szorakozast valoszinuleg el sem tudsz kepzelni."
A bulizáson kívül és a testépítésen kívül tényleg mást nem élvezek. Na jó még a csajos programokat tudom élvezni.
De honnan veszed, hogy testképzavarom van? Ezalatt mit értesz?
Bocs h ezt mondom, de ez a kapcsolat haldoklik. Előbb utóbb úgyis elcsábít mellőle egy kigyúrt bika és ezt nőként mondom.
Ő próbál kompromisszumot nyújtani, lemond arról h olyat főzz amit ő is szeretne,de te meg erőltetnéd rá a saját életmódod és saját kajád, elképzeléseid. Szabad teret kellene nyújtanotok egymásnak.
Én is edzek, igaz még csak 3 éve. Nem kis tömeget szedtem fel ez idő alatt, koránt sem vagyok elégedett. Fontos a sport, nagyon hiányozna ha nem csinálhatnám, de el sem tudnám képzelni h hivatás szerűen ezzel foglalkozzak. Bár van aki irányítgatna ez irányba, de távol áll tőlem. Nem véletlen leszek gyógypedagógus és nem személyi edző:)
Engem az zavarna, ha a párom csak a testével meg a diétával foglalkozna. Nem főzne nekem magyaros ételeket? Főznék magamnak, ő meg csorgassa a nyálát:D
Én azt eszek amit szeretek, nem kalóriákat számolok. Mozogni kell rendesen, nem madár kaját csipegetni.
Hát egy épeszű ember nem sokáig bírná melletted. Ha neked a kigyúrt faszik jönnek be kizárólag, akkor velük ismerkedj. Ha nem, akkor meg mi a jó fenét érdekel ez? Ha ő elkezd festeni és rád akarja erőltetni, hogy te is fessél, az tetszene? Vagy elkezdene aktívan vallási életet élni és téged is kötelezne rá, az tetszene?
Ha ennyire sekélyes vagy (bocsi, ez már sekélyesség), akkor inkább keress valaki más csőlátásút... illetve olyan testépítőt, aki szintén csőlátású és csak ebből áll neki az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!