Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti tudnátok olyannal párkapcso...

Ti tudnátok olyannal párkapcsolatban lenni, akit hidegen hagy az, hogy milyen a teste? Úgy értem, hogy edz, de nem foglalkozik étrenddel és zsíros is egy picit.

Figyelt kérdés
Látod, hogy fejlődsz és egyre jobb vagy, de ő meg nem figyel annyira a testére, mint te. Ez nem zavaró tényező? Teljesen más életmódot éltek. Vagy már belebu*zultam ebbe és azért zavar?
2015. aug. 25. 17:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Kinek mi számít zsírosnak? Ha te atom szálkás vagy, és hozzád képest zsíros és fedettebb kicsit az még jól is nézhet ki (számomra, persze nem vagyunk egyformák, lehet h számodra már kevésbé vonzó kategória) Bár a fő probléma nem a kinézet lehet, hanem az eltérő életmód. Ha ennyire zavar h mások vagytok,akkor nem fog hosszabb távon működni.
2015. aug. 25. 17:22
 2/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk érdekelne, hogy nő vagy férfi vagy...
2015. aug. 25. 17:23
 3/30 anonim ***** válasza:
77%

'Látod, hogy fejlődsz és egyre jobb vagy, de ő meg nem figyel annyira a testére, mint te. '

Te csakis magaddal foglalkozol, meg az idealjaiddal. Testkep-zavarod is van, az edzesen kivul mas szorakozast valoszinuleg el sem tudsz kepzelni. Aki nem 100%-ban elkotelezett a gyuras, a szalkasitas, a testepites irant, az szamodra mar ertektelen ember. Nem vele van a baj, hanem veled. Vagy megtanulod, hogy a testepitesen tul is van elet, vagy keress olyan partnert, akinek szinten csak ez a fontos.

2015. aug. 25. 17:25
 4/30 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és az illető a párom. Már régóta együtt vagyunk és eddig működött. Viszont én egyre jobban elkezdtem bele mélyülni és egyre jobban tartom a diétát, egyre többet edzek és egyre inkább ez az, ami fontos nekem. Képtelen vagyok magyaros ételeket főzni neki... Nem fogok sült krumplit sütni kolbásszal és hasonlók. Mellesleg, ha terembe járok körül vesznek az izmosabbnál,izmosabb férfiak és néha kikezdenek velem. Azt érzem, hogy visszahúz a fejlődésemben, hogy ő nem ugyan úgy él, mint én és neki nem ugyan ez a fontos. Ezt ő is tudja, hogy így érzek, ezért elfogadja, hogy nem főzök olyan kaját, ami hizlaló. De én azt szeretném, hogy kezdjen testet építeni és fontos legyen neki is, ezt meg ugye senkire sem erőszakolhatjuk, mindenkinek más fontos.=/ Nyilván nem emiatt fogunk szétmenni, mert ez hülyeség.:D De azért mégis zavaró, hogy magamnak méregetem a kajámat és grammozgatok ő meg mellettem tojásos,szalonnás rántottát csinál vacsira...
2015. aug. 25. 17:27
 5/30 A kérdező kommentje:

# 3/4

Picit tényleg belehülyültem. Ebben teljesen igazad van. Most kicsit a gyúrós, bulizós korszakomat élem és vágyok egy ugyan ilyen partnerre. Szerinted, akkor ez már nem normális?

2015. aug. 25. 17:28
 6/30 A kérdező kommentje:

"Te csakis magaddal foglalkozol, meg az idealjaiddal. Testkep-zavarod is van, az edzesen kivul mas szorakozast valoszinuleg el sem tudsz kepzelni."

A bulizáson kívül és a testépítésen kívül tényleg mást nem élvezek. Na jó még a csajos programokat tudom élvezni.

De honnan veszed, hogy testképzavarom van? Ezalatt mit értesz?

2015. aug. 25. 17:32
 7/30 anonim ***** válasza:

Bocs h ezt mondom, de ez a kapcsolat haldoklik. Előbb utóbb úgyis elcsábít mellőle egy kigyúrt bika és ezt nőként mondom.

Ő próbál kompromisszumot nyújtani, lemond arról h olyat főzz amit ő is szeretne,de te meg erőltetnéd rá a saját életmódod és saját kajád, elképzeléseid. Szabad teret kellene nyújtanotok egymásnak.

Én is edzek, igaz még csak 3 éve. Nem kis tömeget szedtem fel ez idő alatt, koránt sem vagyok elégedett. Fontos a sport, nagyon hiányozna ha nem csinálhatnám, de el sem tudnám képzelni h hivatás szerűen ezzel foglalkozzak. Bár van aki irányítgatna ez irányba, de távol áll tőlem. Nem véletlen leszek gyógypedagógus és nem személyi edző:)

2015. aug. 25. 17:34
 8/30 anonim ***** válasza:
Tehát ezzel azt akarom mondani, h hagyd h megtalálja a saját útját, a saját céljait.
2015. aug. 25. 17:36
 9/30 anonim ***** válasza:
50%

Engem az zavarna, ha a párom csak a testével meg a diétával foglalkozna. Nem főzne nekem magyaros ételeket? Főznék magamnak, ő meg csorgassa a nyálát:D

Én azt eszek amit szeretek, nem kalóriákat számolok. Mozogni kell rendesen, nem madár kaját csipegetni.

2015. aug. 25. 17:42
 10/30 anonim ***** válasza:
74%

Hát egy épeszű ember nem sokáig bírná melletted. Ha neked a kigyúrt faszik jönnek be kizárólag, akkor velük ismerkedj. Ha nem, akkor meg mi a jó fenét érdekel ez? Ha ő elkezd festeni és rád akarja erőltetni, hogy te is fessél, az tetszene? Vagy elkezdene aktívan vallási életet élni és téged is kötelezne rá, az tetszene?

Ha ennyire sekélyes vagy (bocsi, ez már sekélyesség), akkor inkább keress valaki más csőlátásút... illetve olyan testépítőt, aki szintén csőlátású és csak ebből áll neki az élet.

2015. aug. 25. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!