Ti tudnátok olyannal párkapcsolatban lenni, akit hidegen hagy az, hogy milyen a teste? Úgy értem, hogy edz, de nem foglalkozik étrenddel és zsíros is egy picit.
"bar kivancsi lennek milyrn testu embetek irtak a valaszokat es mennyire veszik komolyan az edzest."
9-es vagyok.
3 éve még soványnak mondtak. Akármit ettem nem sikerült híznom. De már kezdek belehúzni. :D Nem edzek, mert nem érdekel. Viszont gyalog járok dolgozni (1 óra kb az út, amiben benne van kb 200 lépcsőfok is.) és munka közben is sokat mozgok.
"Koszi a tanacsokat es az oszinteseget! Atgondolom es nem veszem zokon.:) bar kivancsi lennek milyrn testu embetek irtak a valaszokat es mennyire veszik komolyan az edzest."
Életemben egyszer voltam konditeremben 8 éve, nagyon komolyan veszem az edzést, rendszeresen járok futni :D És tök jó testem van :D
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy te mondjuk mikor olvastál ki utoljára egy regényt és milyen 5 hobbidat tudod felsorolni a testépítésen kívül. Kb az én alakomnak is annyi köze van ehhez, mint a kérdéshez.
Kb. 2 honapja es nem regeny volt,mas jellegu konyv.
Hobbik:
-nyelvtanulas (viccen kivul)
-tabor szervezes,taboroztatas
-kozosseg epites(nem fejtenem ki)
-bulizas,utazas
-erdoben turazgatni vagy nyugis helyen relaxalni
-(lovaglas volt es azota is vagyok)
Remelem kielegito valaszt kaptal.:)
Szeretem a felszines programjaimat is,mint a mukormoshoz jaras,szoli,kozmetikus es egyeb,de a barataimmal is sokat vagyok,amikor a szabad idom engedi. Ja es nagyon jo szervezoi keszsegeim vannak,emiatt elvezem,ha egy taborozast,programot,rendezvenyt en szervezhetem meg. Ennel tobb infot nem szeretnek magamrol mar mondani.
' bar kivancsi lennek milyrn testu embetek irtak a valaszokat es mennyire veszik komolyan az edzest.'
na itt bujt ki a szog a zsakbol. Te egyszeruen csak egy korlatolt, buta liba vagy, semmi mas nem erdekel, csak hogy neked vagy epp masnak milyen 'szep' a teste, az izmok, az edzes, meg a grammra kimert kajalas, a csirkemell, a rizs, meg hogy most tomegelsz, aztan szalkasitasz, aztan megint tomegelsz, es annyira, de annyira jol nezel ki... kozben meg az emberi kapcsolataid lenullazodnak, mert nincs mas temad, csak az edzes meg a taplalekkiegeszitok meg a csirkemell. Oszinten? Lesz**om az edzest, sosem jartam kondiba, nyilvan nincs egy Adonisz-testem (igen, 40-es pocakosodo pasas vagyok) - csak epp van emellett eletem is, vannak tarsas kapcsolataim, csaladom. Neked ez mind nincs, es nem is lesz, mert csak magadat szereted igazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!