Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti tudnátok olyannal párkapcso...

Ti tudnátok olyannal párkapcsolatban lenni, akit hidegen hagy az, hogy milyen a teste? Úgy értem, hogy edz, de nem foglalkozik étrenddel és zsíros is egy picit.

Figyelt kérdés
Látod, hogy fejlődsz és egyre jobb vagy, de ő meg nem figyel annyira a testére, mint te. Ez nem zavaró tényező? Teljesen más életmódot éltek. Vagy már belebu*zultam ebbe és azért zavar?
2015. aug. 25. 17:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, napi fél kiló hús és 400gramm rizs az madárkaja?
2015. aug. 25. 17:49
 12/30 A kérdező kommentje:
Koszi a tanacsokat es az oszinteseget! Atgondolom es nem veszem zokon.:) bar kivancsi lennek milyrn testu embetek irtak a valaszokat es mennyire veszik komolyan az edzest.
2015. aug. 25. 17:51
 13/30 anonim ***** válasza:
#11 vagyok. Vállalom, hogy szarul nézek ki, de nem célom izmosnak lenni, inkább erősnek, de azért jó lenne szálkásnak lenni, izom meg úgyis jön idővel.
2015. aug. 25. 17:58
 14/30 anonim ***** válasza:
Gondolom az ésszerűség határain belül mozognak legtöbben:D Nem csak ebből áll az életük, hanem sok más egyébből.
2015. aug. 25. 17:58
 15/30 anonim ***** válasza:

"bar kivancsi lennek milyrn testu embetek irtak a valaszokat es mennyire veszik komolyan az edzest."

9-es vagyok.

3 éve még soványnak mondtak. Akármit ettem nem sikerült híznom. De már kezdek belehúzni. :D Nem edzek, mert nem érdekel. Viszont gyalog járok dolgozni (1 óra kb az út, amiben benne van kb 200 lépcsőfok is.) és munka közben is sokat mozgok.

2015. aug. 25. 18:09
 16/30 anonim ***** válasza:
2015. aug. 25. 18:14
 17/30 anonim ***** válasza:

"Koszi a tanacsokat es az oszinteseget! Atgondolom es nem veszem zokon.:) bar kivancsi lennek milyrn testu embetek irtak a valaszokat es mennyire veszik komolyan az edzest."

Életemben egyszer voltam konditeremben 8 éve, nagyon komolyan veszem az edzést, rendszeresen járok futni :D És tök jó testem van :D

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy te mondjuk mikor olvastál ki utoljára egy regényt és milyen 5 hobbidat tudod felsorolni a testépítésen kívül. Kb az én alakomnak is annyi köze van ehhez, mint a kérdéshez.

2015. aug. 25. 18:41
 18/30 A kérdező kommentje:

Kb. 2 honapja es nem regeny volt,mas jellegu konyv.

Hobbik:

-nyelvtanulas (viccen kivul)

-tabor szervezes,taboroztatas

-kozosseg epites(nem fejtenem ki)

-bulizas,utazas

-erdoben turazgatni vagy nyugis helyen relaxalni

-(lovaglas volt es azota is vagyok)

Remelem kielegito valaszt kaptal.:)

Szeretem a felszines programjaimat is,mint a mukormoshoz jaras,szoli,kozmetikus es egyeb,de a barataimmal is sokat vagyok,amikor a szabad idom engedi. Ja es nagyon jo szervezoi keszsegeim vannak,emiatt elvezem,ha egy taborozast,programot,rendezvenyt en szervezhetem meg. Ennel tobb infot nem szeretnek magamrol mar mondani.

2015. aug. 25. 19:10
 19/30 anonim ***** válasza:
55%

' bar kivancsi lennek milyrn testu embetek irtak a valaszokat es mennyire veszik komolyan az edzest.'

na itt bujt ki a szog a zsakbol. Te egyszeruen csak egy korlatolt, buta liba vagy, semmi mas nem erdekel, csak hogy neked vagy epp masnak milyen 'szep' a teste, az izmok, az edzes, meg a grammra kimert kajalas, a csirkemell, a rizs, meg hogy most tomegelsz, aztan szalkasitasz, aztan megint tomegelsz, es annyira, de annyira jol nezel ki... kozben meg az emberi kapcsolataid lenullazodnak, mert nincs mas temad, csak az edzes meg a taplalekkiegeszitok meg a csirkemell. Oszinten? Lesz**om az edzest, sosem jartam kondiba, nyilvan nincs egy Adonisz-testem (igen, 40-es pocakosodo pasas vagyok) - csak epp van emellett eletem is, vannak tarsas kapcsolataim, csaladom. Neked ez mind nincs, es nem is lesz, mert csak magadat szereted igazan.

2015. aug. 25. 19:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Valaki nagyon ismer engem latom.:D
2015. aug. 25. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!