Edzésterv suli mellett?
Figyelt kérdés
20percet tudok majd kb naponta edzeni. Kondiba nem tudok menni mivel nincs rá pénzem. Szóval itthonra kéne valami teljestestet átmozgató edzés.2015. aug. 24. 11:22
1/7 anonim válasza:
Fegyencedzés... De 20 perc az bakfitty.
2/7 anonim válasza:
De viccesek az ilyen suli mellett nincs időm hülye kérdések... Ha nekem napi 10 óra munka 2 gyerek nevelése, főzés, mosás, takarítás stb stb mellett van 1-2 órám edzeni... Nehogy már egy sulis gyereknek csak 20 perce legyen...
3/7 A kérdező kommentje:
Lehetne több is csak nincs kedvem. Örülökn hogy legalább elszántan magam, ha nem is nagyon :D Majd később lesz több is
2015. aug. 24. 11:46
4/7 anonim válasza:
Akkor valójában a kérdés így lenne helyes: "Mondanátok egy edzéstervet ami mellett még a kisujjamat se kell mozdítanom, de egy hét alatt Mr. Olympia leszek?"
5/7 anonim válasza:
Ha nincs kedved minek csinálnád??? Úgyis abbahagynád max egy hónap alatt.
6/7 anonim válasza:
Van akinek tényleg kevés az ideje iskola mellett. Nekem van amikor annyit feladnak, hogy délután háromtól este nyolcig tanulok, pedig napról napra megtanulok mindent mindig. De azért elszoktam jutni 2x-3x edzeni és mindig megszoktam csinálni mindent. Szóval szánd el magad.
7/7 anonim válasza:
Akkor ne naponta edz húsz percet, hanem kétnaponta negyven-negyvenötöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!