Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzésterv suli mellett?

Edzésterv suli mellett?

Figyelt kérdés
20percet tudok majd kb naponta edzeni. Kondiba nem tudok menni mivel nincs rá pénzem. Szóval itthonra kéne valami teljestestet átmozgató edzés.

2015. aug. 24. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés... De 20 perc az bakfitty.
2015. aug. 24. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
De viccesek az ilyen suli mellett nincs időm hülye kérdések... Ha nekem napi 10 óra munka 2 gyerek nevelése, főzés, mosás, takarítás stb stb mellett van 1-2 órám edzeni... Nehogy már egy sulis gyereknek csak 20 perce legyen...
2015. aug. 24. 11:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehetne több is csak nincs kedvem. Örülökn hogy legalább elszántan magam, ha nem is nagyon :D Majd később lesz több is
2015. aug. 24. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor valójában a kérdés így lenne helyes: "Mondanátok egy edzéstervet ami mellett még a kisujjamat se kell mozdítanom, de egy hét alatt Mr. Olympia leszek?"
2015. aug. 24. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedved minek csinálnád??? Úgyis abbahagynád max egy hónap alatt.
2015. aug. 24. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Van akinek tényleg kevés az ideje iskola mellett. Nekem van amikor annyit feladnak, hogy délután háromtól este nyolcig tanulok, pedig napról napra megtanulok mindent mindig. De azért elszoktam jutni 2x-3x edzeni és mindig megszoktam csinálni mindent. Szóval szánd el magad.
2015. szept. 15. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne naponta edz húsz percet, hanem kétnaponta negyven-negyvenötöt!
2015. szept. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!