Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a zsirmentes tömegemet...

Ha a zsirmentes tömegemet szeretném növelni akkor aerob edzést vagy kardiót kell csinálnom a sulyzós edzés mellett?

Figyelt kérdés

Vegyük alapul Jeff Seidet (tudodm h szteroidozik, nem kell leirni). Attol függetlenűl, hogy tolja a cuccot, neki kell 1 rendes étrend is meg mellé valamilyen aerob vagy kardio edzés is. (gondolom én)

Vagy csak az a módszer létezik h tömegelek....diétázok és megvan a zsirmentes izomzat? Utánna pedig nem kajálok félre és tartom a formát?

Nekem jobban tetszenek a zsirmentes, száraz fizikumok.

Itt a jelenlegi formám. Tudom h egész testes kép kellene, de most nem fogok nekiállni pózolni.

[link]

1,5 éve edzek és 16 éves vagyok.

Kar: 35

Comb: 65

Derék: 80

2014. ápr. 11. 18:12
 1/2 Sowilo ***** válasza:

Aerob és kardió nem feltétlen kell, de akkor a diéta ötcsillagos legyen, nagyon tisztán kell enni. Nyilván ez egy tág fogalom, és nem is mindenkinél ugyanazt jelenti. A hozzád hasonló ektomorfoknak például több minden belefér, mint egy hízékonyabb faszinak.

Tehát: véleményem szerint neked elég a tiszta diéta és a súlyzós edzés.

2014. ápr. 13. 17:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem. :)

Am combot elirtam..55 cm.

De nem vagyok ektomorf szerintem..valahol a között és a mezomorf közt lehetek. De valoban inkább az ekto felé huzok.

2014. ápr. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!