Ha a zsirmentes tömegemet szeretném növelni akkor aerob edzést vagy kardiót kell csinálnom a sulyzós edzés mellett?
Vegyük alapul Jeff Seidet (tudodm h szteroidozik, nem kell leirni). Attol függetlenűl, hogy tolja a cuccot, neki kell 1 rendes étrend is meg mellé valamilyen aerob vagy kardio edzés is. (gondolom én)
Vagy csak az a módszer létezik h tömegelek....diétázok és megvan a zsirmentes izomzat? Utánna pedig nem kajálok félre és tartom a formát?
Nekem jobban tetszenek a zsirmentes, száraz fizikumok.
Itt a jelenlegi formám. Tudom h egész testes kép kellene, de most nem fogok nekiállni pózolni.
1,5 éve edzek és 16 éves vagyok.
Kar: 35
Comb: 65
Derék: 80
Aerob és kardió nem feltétlen kell, de akkor a diéta ötcsillagos legyen, nagyon tisztán kell enni. Nyilván ez egy tág fogalom, és nem is mindenkinél ugyanazt jelenti. A hozzád hasonló ektomorfoknak például több minden belefér, mint egy hízékonyabb faszinak.
Tehát: véleményem szerint neked elég a tiszta diéta és a súlyzós edzés.
Értem. :)
Am combot elirtam..55 cm.
De nem vagyok ektomorf szerintem..valahol a között és a mezomorf közt lehetek. De valoban inkább az ekto felé huzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!