Tiszta tömegelés nehezen hizoknak?
A tömeg az izommunkától és a megfelelő mennyiségű fehérje / CH beviteltől nő.
Ha túlnyomod magad ész nélkül 1 csilliárd kalória pluszba akkor zsíros leszel, mint a disznó. Hiába tolsz be 3 kiló szénhidrátot, olajat vagy zsírt, szénhidrátból nem épül izom.
Ha ennyit zabálsz mint amit leírtál (bár érzésre tök felesleges 3g / tsk fehérjét enni), akkor nem jó vagy nem elég kemény az edzésed.
Olyan nincs. Ha megvan a kajád (már pedig bőven megvan) akkor ha edzel jön a tömeg.
Persze kérdés, hogy mit értesz az alatt, hogy "4 hét alatt nem jött 1 kiló". Ha nem tegnap kezdted akkor ez nem csoda.
ÖÖ na várjál már, én valamit rohadtul nem értek.
megeszel egy nap 100 gramm zabot (64) és 500 gramm riszt(400), meg e mellé még zöldségeket is (legyen mondjuk még 100... Az összesen 660 gramm CH és akkor még nagyon jóindulatúan számoltam. Tehát akkor 135 kiló vagy? Mert kb. így jön ki az 5 gramm ch...
:) egyébként nyugodt vagyok mint mindig. "nem a fehérjétől jön a tömeg" akkor mér eszel testsúly x 3g-ot.? Elmondom, mert attól parázol hogy nem jön a tömeg ha nem eszel elég fehérjét. Tehát a fehérje a tömegelés része :D A 3.-al totál egyetértek.
Nem jól edzel ez szinte biztos. Ezt kéne felülvizsgálni nekem is volt ilyen holtpontom, emeltem a súlyon és csökkentettem az ismétlésszámot. A bedurranás fontos de nem az a lényeg magasabb stresszre van szükség hogy a test ellenreakciót váltson ki az pedig izomnövekedéssel jár ha megvan a kaja és a pihenés. Ha megvan a kaja és a pihenés hiába mondod hogy az edzéssel nincs gond.
A legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!