Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tiszta tömegelés nehezen...

Tiszta tömegelés nehezen hizoknak?

Figyelt kérdés
eddig nem tisztán tömegeltem, ettem kb 2 naponta valami szemét kaját, pont azért mert azt gondoltam hogy nehezen hizok. bezsirosodtam, picit leszálkásitottam, újra tömegelek, de hiába eszek meg egy nap 4 zacskó rizst meg 100g zabot meg babot meg kukoritcát meg zöldségeket meg gyümölcsöt meg mogyorót. szotyit, oliva olajat, 1 kiló nem jött fel 4 hét alatt. néha-néha egyek csalo kaját, vagy ink egyek még több tisztát?

2015. aug. 18. 17:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Növeld a súlyokat, csökkentsd az ismétlésszámot, vegyél tejsavófehérjét és multivitamint (ha esetleg még nem vettél) nyomasd a fehérjét orrba-szájba. tutira híznod kell. nincs más választása a szervezetednek. (én is nehezen hízom/tam)
2015. aug. 18. 17:27
 2/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ de..... nem a fehérjétől jön a tömeg, hanem a kalória plussztól...az alap hogy megy testsúly x 3g... am meg van BCAA glutamin 7 féle vitamin tejsavó meg kazein meg dextroz, nyugi.
2015. aug. 18. 17:30
 3/17 anonim ***** válasza:

A tömeg az izommunkától és a megfelelő mennyiségű fehérje / CH beviteltől nő.

Ha túlnyomod magad ész nélkül 1 csilliárd kalória pluszba akkor zsíros leszel, mint a disznó. Hiába tolsz be 3 kiló szénhidrátot, olajat vagy zsírt, szénhidrátból nem épül izom.

Ha ennyit zabálsz mint amit leírtál (bár érzésre tök felesleges 3g / tsk fehérjét enni), akkor nem jó vagy nem elég kemény az edzésed.

2015. aug. 18. 19:40
 4/17 A kérdező kommentje:
azzal nincs probléma. és hiába eszek igy sem jön semmi. zsir se. szoval nem az edzés a baj.
2015. aug. 18. 19:41
 5/17 anonim ***** válasza:

Olyan nincs. Ha megvan a kajád (már pedig bőven megvan) akkor ha edzel jön a tömeg.

Persze kérdés, hogy mit értesz az alatt, hogy "4 hét alatt nem jött 1 kiló". Ha nem tegnap kezdted akkor ez nem csoda.

2015. aug. 18. 19:46
 6/17 A kérdező kommentje:
másfél éve eddzek, viszont ahogy irtam, szálkásitást abba hagytam, 1.5g CH-rol felmentem 5gre, de 1 kiló nem jött fel... pedig több mint 3x annyi kaja
2015. aug. 18. 20:18
 7/17 anonim ***** válasza:

ÖÖ na várjál már, én valamit rohadtul nem értek.

megeszel egy nap 100 gramm zabot (64) és 500 gramm riszt(400), meg e mellé még zöldségeket is (legyen mondjuk még 100... Az összesen 660 gramm CH és akkor még nagyon jóindulatúan számoltam. Tehát akkor 135 kiló vagy? Mert kb. így jön ki az 5 gramm ch...

2015. aug. 18. 20:49
 8/17 A kérdező kommentje:
nem, 72 vagyok. a "felmentem 5g-ra" az azt jelenti, hogy vissza vittem 5 g-ra, de mivel nem jött a tömeg, még feljebb vittem. és kérdésben is benne van, a végén " néha-néha egyek csalo kaját, vagy ink egyek még több tisztát?"
2015. aug. 18. 20:55
 9/17 A kérdező kommentje:
ja és a rizs 100g-os! tudom hogy a legtöbb 125, de ez a fajta amit veszek, csak 100. ezt valóban nem irtam
2015. aug. 18. 20:56
 10/17 anonim ***** válasza:

:) egyébként nyugodt vagyok mint mindig. "nem a fehérjétől jön a tömeg" akkor mér eszel testsúly x 3g-ot.? Elmondom, mert attól parázol hogy nem jön a tömeg ha nem eszel elég fehérjét. Tehát a fehérje a tömegelés része :D A 3.-al totál egyetértek.

Nem jól edzel ez szinte biztos. Ezt kéne felülvizsgálni nekem is volt ilyen holtpontom, emeltem a súlyon és csökkentettem az ismétlésszámot. A bedurranás fontos de nem az a lényeg magasabb stresszre van szükség hogy a test ellenreakciót váltson ki az pedig izomnövekedéssel jár ha megvan a kaja és a pihenés. Ha megvan a kaja és a pihenés hiába mondod hogy az edzéssel nincs gond.

A legjobbakat.

2015. aug. 18. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!