Itthon is lehet jól fejlődni?
Figyelt kérdés
Még egyenlőre nem szeretnék, terembe járni utazni kell és egyedül kedvem sem lenne. Jelenleg itthon edzem, be szereztem egy két cuccot. Fekpad,húzódzkodó, 15kg súlyzó és egy házi tolódzkodó. Következő hónapban szeretnék még pár cuccot venni. Sokat keresgettem a netten, de nem nagyon találok kevert edzés terveket. Szeretném a saját súlyos edzést keverni súlyzós edzésekkel.
Jelenleg ezt az edzés tervet követtem. Egy két gyakorlattal kiegészítve.
"Kezdő szintű otthoni alapedzésterv férfiaknak"
Étrendem viszont nem az igazi azt eszem ami itthon van. Viszont naponta húst és zöldséget eszek rendesen. Elég jó fehérje bevitel van naponta úgy 100g kb... Oda figyelek hogy a napi kcal ne lépjem át.
2015. aug. 14. 18:37
1/1 anonim válasza:
youtube.com otthon edzés vagy mike chang 6 pack
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!