Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El szeretnék kezdeni edzeni,...

Nagy Pávián kérdése:

El szeretnék kezdeni edzeni, csak mielött elmennék kondiba itthon szeretnék kicsit fejlődni, hogy ne ennyire nyurga ként kerüljek be a kondiba, milyen gyakorlatokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
de ha tudnátok akkor azt is megköszönném,hogy egy "mini" edzés tervet összeállítani és leírni...most nem azt mondom,hogy helyettem gondoljátok ki fullig csak kb-re. és igen nem nagyon vagyok ezekben járatos. ja és szerintetek szedjek mellé valamilyen fehérjét v ilyesmit? (igen nem tudom h miket szoktak még szedni)

2014. márc. 11. 17:52
 1/5 *Glissade* ***** válasza:

Hát tényleg nem vagy ezekben jártas;)

Javaslom menj le a terembe, vegyél igénybe egy személyi edzőt, akik majd megmutatja neked merre indúlj el, az edzés rögös útján.

Ne várd, hogy más dolgozzon hellyeted... vagy megtanulod, mit hogyan lell, vagy örökké személyi edződ lesz.

2014. márc. 11. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
ezt értem és nem is akarom,hogy más dolgozzon helyettem...csak arra lennék kíváncsi,hogy itthon milyen gyakorlatokat lehetne csinálni...és ezeket csinálnám 1-2 hónapig és utána elmennék kondiba (tudom ennyi idő alatt nem lesz változás...csak mégis :) )
2014. márc. 11. 18:32
 3/5 *Glissade* ***** válasza:

Fegyencedzés amit javaslok.

Vagy bármilyen sajáttestsúlyos gyakorlat.

2014. márc. 11. 19:19
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen :)
2014. márc. 11. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt csinálom egyenlőre (igaz nő vagyok, de nőit nem találtam) Rúddal ill. öt kilós súlyzókkal (még csak ez van itthon, hamarosan be kell ruháznom egy nehezebbre).

2014. márc. 12. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!