Tudnék itthon fejlődni? 15/F
Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem lejárni a terembe, ezért súlyzós edzést nem tudok végezni, de azon gondolkozok, hogy itthon valamilyen edzésterv alapján lenne lehetőségem az erősödésre, és némi izomgyarapodásra. Ennék fehérjét amennyit tudok, tojás , hús , zsírban szegény tejtermékek,(túró) stb, amik nem nagyon hízlalnak, és csokit, csipszet, meg az ilyen nass dolgokat kiiktatnám az étrendemből. Tudom, nem lesz meg a napi elegendő mennyiségű fehérje, talán ch igen, de háttha látszana rajtam valami, vagy legalább erősödnék. 1-ik éévfolyamtársam nem táplálkozik normálisan, tehát nem nézi, hogy meglegyen a fehérje adagja se ch adag , se kiegészítők (ezt nekem amúgy sem engedik) és fél éve, vagy mióta jár a terembe, és csodálkozna bárki rajta, ha meglátná milyen teste van. Tehát azt szeretném kérni, hogy milyen edzést/edzéstervet, vagy módszereket ajánlotok itthonra, ami hatásos. :)2012. márc. 20. 21:38
1/5 A kérdező kommentje:
ja azt kihagytam, hogy halat is ennék,hiszen fehérje, meg egészséges zsírsav is és mellette heti 2-3x intervallumos futással "égetném" a zsírt, hogy látszódjon valami, mert nem vagyok kövér, de van rajtam kis felesleg.
2012. márc. 20. 21:39
2/5 anonim válasza:
Ha nincs eszközöd és szeretnél tényleg erősebb lenni, akkor próbáld ki az ún. saját súlyos edzést.
Két könyvet tudok ajánlani hozzá:
- Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés
és
- Pavel Tsatsouline: A meztelen harcos
(Itt-ott letölthető, de ha gondolod, szívesen feltöltöm valahová, aztán üzenetben elküldöm a linket stb.)
Ha belegondolsz, még a görög harcosok is ilyen módszert használtak, meg száz évvel ezelőtt a korabeli erőemberek, testépítők is. Akkor nem voltak tömegnövelőszerek, étrendkiegészítők, egyéb porok és gépek sem. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ha erősödsz és mégsem arra törekedsz, hogy nagy izmaid legyenek, De mégis erősödsz, akkor is ugyanakkora marad az izmod? Kicsit sem fog nőni? Nem azért, hogy arra használjam, csak érdekelne:) am köszönöm.
2012. márc. 22. 18:51
5/5 anonim válasza:
De a saját testsúllyal végzett edzéssel is nő egy szintig az izom, de el fog maradni egy súlyzós edzést végző ember izomnövekedésétől, de ha nem ez a cél, akkor ez is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!