Ha itthon csak felülést meg fekvőtámaszozok akkor fejlődni fog a testem?
Szia!
Először is a felülésektől bár erősödik a hasizmod, lehetnek szép kockáid, de a hasadról ez zsírt nem fog levinni, tehát a zsír mennyiségétől függően valószínűleg "láthatatlanak maradnak" az izmok, pedig erősödnek!
Fekvőtámasz elég sok mindenre jó, váll, bicepsz, de elsősorban mell. Ha kitartóan csinálod, akkor lehet fejlődni, erre vannak jó kis androidos programok, keress rá a Push Up alkalmazásokra, ahol a szoftver leméri mennyi fekvőtámaszt tudsz csinálni egyszerre, majd 5 szériás változó ismétlésszámú edzéstervet készít, amit ha követsz, szépen fejlődni fogsz.
Én először 20 fekvőt tudtam egyszerre nyomni, aztán a szoftverrel felfejlődtem 56-ra, amit szabályosan tudtam végrehajtani. Ezalatt azt értem, hogy az orrom érintette a telefont, mert úgy számol a program. Az 5 szériás edzésem pedig 120-150 fekvőtámaszt tartalmazott.
Hajrá! Több, mint a semmi, de ha van rajtad zsír is, ússz, biciklizz, fuss, vagy csak intenzíven sétálj!
Nézz utána a saját súlyos edzéseknek is, mert sok mindent lehet csak a saját testsúlyoddal is kezdeni!
nagyon nem vagy még képben, előbb olvasd el a sárga kapszula című könyvet. Keress rá, töltsd le, nem hosszú könyv.
Egyébként kezdőknek heti 3 teljes testes edzés kell két hónapig, utána majd mehet osztott is.
A bodybuilder oldalon találsz ilyeneket. Nem szab linkelni, de ha gondolod, privátban küldök onnan linkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!