Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itthon sehogy se érhetek el...

Itthon sehogy se érhetek el jó testet? Muszáj kondiba járnom ehhez?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és vékony testalkatú ha ez számít valamit.Kicsit kockás hasat,10/11es(:D) popsit és izmos lábakat szeretnék
2014. máj. 12. 02:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Otthon is lehet jó testet elérni, de sokkal nehezebb.

Az otthoni edzések néhány hónapnál nem szoktak tovább tartani, mert beleunsz, és semmi sem motivál, hozy folytasd. A konditerem meg vmilyen szinten kötelez.

Plussz segitséget kérni is nehezebb.

2014. máj. 12. 05:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem muszáj terembe mennyi főleg ha elég súlyzód van otthon. Súlyzó nélkül pedig mehet a fegyencedzes, de azzal kevésbé izmosodsz.
2014. máj. 12. 05:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is otthon formáltam ki magam, később kezdtem terembe járni.

Volt egy régebbi tag is, Montez aki nem tudom hány éve már otthon edz (mondjuk neki van is felszerelése :))

2014. máj. 12. 06:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy mit hogyan kell csinálni, akkor elérhetsz egy arányos, atletikus, száraz, funkcionális fizikumot otthon is.

Ha határozottan "nagy" akarsz lenni, akkor ahhoz testépítő jellegű súlyzós edzés kell.

2014. máj. 12. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Jó táplálkozással és rendes edzéssel például Street Workout otthon is szép tested lehet..

Csak ahhoz ugye tisztában kéne lenni a tested működésével,edzéssel,étrenddel,regenerációval..

Ja és persze nem hetek hanem hónapok alatt várni az eredményt.

2014. máj. 12. 10:10
 6/11 kovpet ***** válasza:
100%
Csak teremben, mert a testben GPS van és egy adatbázis az edzőtermek koordinátáival. Edzéskor összeveti a helyadatokat az adatbázissal és ha nem stimmel, akkor nem fejlődik az izomzat. Ez már az ókorban is így volt.
2014. máj. 12. 10:34
 7/11 anonim ***** válasza:

sandorzsolt!

Te nem tudod, hogy hová lett Montez?

2014. máj. 12. 13:09
 8/11 kovpet ***** válasza:
Honnan tudná, még a nevük is más :)
2014. máj. 12. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló. tudok mindent Montezről. És ugye nem is sejted, hogy miért.:)
2014. máj. 12. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek.6os te nagyon vicces vagy!:D nincs itt valaki aki leirna nekem hogy mit kene itthon csinalnom hogy elerjem a fent irt dolgokat?:)
2014. máj. 13. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!