Milyen eredményt érhetek el így?
Sziasztok, itthon edzegettem eddig, de úgy döntöttem ideje kicsit komolyabban nekirugaszkodni és elmentem terembe!
Persze nem egyedül hanem haverommal, mind a ketten szikár magas srácok vagyunk, szálkásak, mind ketten 64-65 kiló körül vagyunk :) , igyekszünk napi 5x enni és vettünk fehérjét is, hogy legyen egy kis plusz a kaja mellé, ha netántán nem tudnánk bevinni annyit, nem arra vagyok kíváncsi, hogy húú most két hét után látszani fog e?!, türelmesek vagyunk tisztában vagyunk vele, hogy hosszú idő, de van kitartásunk és belevágtunk, nagy súlyokkal kis ismétlés számmal kezdtük, szerintetek el lehet érni ezzel viszonylag egy jó eredményt?
Inkább kisebb súlyokkal és nagyobb ismétlésszámmal kezdjetek el edzeni, hogy jobban érezzétek az adott izmot, amit edzetek.Később, ha már kialakult az izomérzet, akkor mehettek feljebb a súlyokkal.
Amúgy meg fogtok fejlődni mindenképpen, főleg, ha még a kaja is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!